Srebrny standard : a6c5avant-19tdi-110-km-srebrny-standard ... y+standard
dzięki- będzie ładniejsze-to mogę obiecać(przynajmniej dla mniemaciek p. pisze:Piekne Mosz to wozidło,gratuluje.
dziękitensknis pisze:ladne autko zaje fajne lampy i ta ramka polift (czy to ori czy na metry) bo jesli to drugie to dobra robota
tu zdania są podzielone bo i kolor nie każdemu się podoba i dokładki zderzaków malowane w przedliftach nie znajdują uznania u niektóruch.Olej pisze:+ za kolor bo taki jak mój :D
dokładki w kolor i będzie dużo lepiej
to ma sie tobie podobac kolegogryfi pisze:tu zdania są podzielone bo i kolor nie każdemu się podoba i dokładki zderzaków malowane w przedliftach nie znajdują uznania u niektóruch.Olej pisze:+ za kolor bo taki jak mój :D
Jeszcze nie zdecydowałem czy je będę malował czy nie.
i tu się mylisz bo chwalimy się swoimi mniej lub bardziej zmodzonymi autami innym i innym się maja podobać.tensknis pisze:to ma sie tobie podobac kolegogryfi pisze:tu zdania są podzielone bo i kolor nie każdemu się podoba i dokładki zderzaków malowane w przedliftach nie znajdują uznania u niektóruch.Olej pisze:+ za kolor bo taki jak mój :D
Jeszcze nie zdecydowałem czy je będę malował czy nie.
to coś masz nie tak w profilubo widzę tam 2,4+lpgborussia_CK pisze:gryfi, Blizniak jednojajowyTyle, ze 2,5 TDI.
Na swojej mam 17" PLW takie jak to:
http://p.alejka.pl/i2/p_new/51/29/felgi ... -5_0_b.jpg
Tez nie wiem jaki ET
Opony: przod 205, tyl 225.
Na zimowkach mam ori Audi, takie zwykle, z nakrecanymi dekielkami, opony 195