[100 c4 2.0 sedan] ~ seta [ pierwsza audica ]
-
- Forum Audi A6 / A7
Już tłumacze całą sytuacje. Facet jest pierwszym właścicielem w kraju. Chciał sprzedać samochód jak najszybciej a nie miał się z tym czasu "bujać" więc powierzył to zadanie sąsiadowi (brama w brame) który sprowadza samochody z Włoch i zna się na temacie także wszystkie kluczyki i dokumenty miał sąsiad który mi osobiście sprzedał auto. Nie ma tutaj żadnych przekrętówtomkom1 pisze: W twojej historii urzekla mnie jedna zecz.najpierw piszesz ze w polsce jezdzil tym jeden czlowiek do ktorego to kupiles.a kilkadziesiac zdna pozniej okreslasz ze wlasciciel sam nie wie kiedy poprzedni wlasciciel wymienial rozrzad....z opisu wynika ze kupil ktos to autko 2 letnie i potem przez 16 lat nie byl wymieniany rozrzad...albo sie myle...

--------------------------------------------------------------------------------
Dzięki za wszystkie pozytywne opinie, buduje mnie to :-D Tak zapomniałem dodać o podłokietniku. Oglądałem te na allegro, są jakieś za 50zł ale wyglądaja na chińskie plastikowe badziewie. Pojade w styczniu na "pierwszą" giełde może uda mi się wyrwać jakiś ori podłokietnik. Białe kieruneczki już zamówiłem, 33zł szt, całość z przesyłką za pobraniem 81zł. Zastanawiam się co z tym radiem bo brak cd mnie troszkę frustruje. Jutro mam się zabrać do przemianki na cd (sony cdx gt220) a oryginalne radio bezpiecznie będzie leżało w skrytce

seta, nie dziadkowato a dostojnie..chciales cos emanuujacego mlodzienczoscia trzeba bylo wziasc smarta.lub golfa.to tylko zart.podlokietnik tylko ori.jesli chcesz to cos mam do takiego autka.jak cos to pw.bedziemy uwaznie obserwowac twoej poczynania jak skaleczysz taka niunie to kilim.hehehehehhe/
Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 12:42 przez Forum Audi A6 ., łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki tomkom1 za pomoc, jak będę już z dolarami w ręku a nic nie znajde u siebie to się odezwe. Obiecuje że nie oszpecę wiejskim tuningiem, będzie ze smakiem :lol:tomkom1 pisze:seta, nie dzidakowato a dostojnie..chciales cos emanuujacego mlodzienczoscia trzeba bylo wziasc smarta.lub golfa.to tylko zart.podlokietnik tylko ori.jesli chcesz to cos mam do takiego autka.jak cos to pw.bedziemy uwaznie obserwowac twoej poczynania jak skaleczysz taka niunie to kilim.hehehehehhe/
seta, popieram w pełni kolegę tomkom1. Co tu zmieniać? Zostaw jak jest, na początek załatw sprawy eksploatacyjne (rozrząd itd.), pranie wnętrza (nie to że jest brudny, ale żeby odświeżyć wnętrze) a potem jeżeli już coś modyfikować to wrzuć ori podłokietnik i ori alufelgi. Masz jedną fajną sprawę w tym aucie - odłączany ABS :-P
Pozdrawiam kolegę z nieodległego Legionowa, gdzie często bywam
Pozdrawiam kolegę z nieodległego Legionowa, gdzie często bywam