Witam i zastanawiam się czy spodoba wam się pomysł by na forum pokazać własną dziecinkę w jak najlepszym świetle!!!. Jeśli już umyjecie bryczkę

na tip top, to pokuście sie o jak najciekawszy kadr dla własnej dziecinki czy też plener albo ujęcie!!! mam nadzieję że będę mógł pooglądać sobie fotki ciekawie przedstawionych A6-teczek:) zachęcam do pracy i czekam z niecierpliwością:)a także o krotką charakterystykę oczywiście:) Pewnie nie jeden klubowicz zaraz napisze że pełno tutaj fot naszych autek!!! Moze i macie rację ale fajnie by było poogladac fotki super bryczek nie zrobionych tel kom:) czy też innym dziwnym sprzętem. Reasumując pokuścię się w tak piękne dni i zabierajcie swoja dziecinkę na sesje jeśli nie robicie tego z własnymi kobietami:) widomo kto tutaj jest na 1 miejscu:) opiszcie krótko charakterystykę auta i sprzętu jakim robiliście foto!!! Pozdrawiam i zachęcam do pracy. Pozdrawiam Wszystkich Audi Maniaków.
PS. Pamiętajcie, że nie sprzęt i super aparaty robią zdjęcia jak to wielu ludzi twierdzi tylko głowa:)więc ja zacznę i pokażę moja dzicinkę, mam nadzieję że foto się spodoba. Zdjęcie zrobione Canonem 40D+18-55mm. Jeśli nie macie jeszcze swoich fotek wypowiedzcie się choćby co o tym sądzicie:)