mojojojo13 pisze:długo je masz? skąd kupiłeś? bo wydaje mi się że całkiem niedawno się podobne sprzedawało
Od wujka, od 2007 jest w Polsce więc to nie te, te nigdzie nie było wystawiane a jego stan był krytyczny

- tzn mechanicznie ok bo rozrząd robiony był 30tys temu, hamulce przód zrobione, do zrobienia były wahacze, amortyzatory i wiadome zmieniłem płyny ustrojowe oraz z tyłu było zawieszenie robione (jakies drązki reakcyjne czy cos takiego). Za to stan zewnetrzny... szkoda słów

listwy czarne do wymiany wszystkie poszły, przedni lewy błotnik z Ski założony był bo ktoś sie pomylił przy stłuczce... przednia jedna lampa zasyfiona więc poszla do wymiany żeby świeciła się jak ta druga (nie bawiłem się w czyszczenie), zderzak tylni do wymiany by był popękany, suma summarum wyszło mnie auto koło 6tys na gotowo, myślę że cena ok.
Nie licze audio bo za nie dałem troszkę a jeszcze nie jest skończone (brakuje drugiego wzmacniacza na tylne głośniki)
@Kliku:
A powiedz mi, robi to pod konkretny samochód czy gotowiec? Robił ktoś już u niego kto stwierdził ze jest ok?