Od piątku stałem się posiadaczem mojego pierwszego Audi a mianowicie:
Audi a6 c4 avant z 96r 1.9 tdi 90 km może nie demon ale fajnie się zbiera

Samochód kupiony całkowicie przypadkiem bo znajomy mechanik powiedział mi że jest do kupienia za fajne pieniądze fajny samochód :D jako że wcześniej jeździłem polonezem z tego samego roku co i Audi nie spodziewałem się za wiele. Kiedy natomiast wsiadłem do Audi byłem w szoku, jeszcze nigdy nie jechałem w samochodzie co ma tak dużo miejsca, pierwszy raz jechałem za kierownicą samochodu i nie byłem odsunięty fotelem na maxa a co przy moim wzroście 194 jest dużym osiągnięciem :D
Zdjęcia wstawię jutro ponieważ teraz jest już ciemno i nie oddadzą prawidłowo wyglądu.
Przez czas użytkowania zauważyłem tylko 4 defekty auta:
- przy zmianie biegów jest stuknięcie, znajomi mówią że to poduszka pod silnikiem albo skrzynią,
- podczas jazdy delikatnie stuka w kole, ci sami znajomi stwierdzili że to łożysko,
- delikatnie znaczy swój teren olejem, mechanik powiedział że to wina źle spasowanego/przykręconego filtra oleju albo odmy przy tym filtrze,
- czwarte i ostatnie

Jeszcze mam pytanie do znawców. Jak otwieram samochód to słychać jakby jakaś pompka chodziła, ma ktoś pojecie co to jest?
Jeszcze jedna wada :P
Pozdrawiam Adam