[ A6 C6] kolo dwumasowe plus sprzegło
[ A6 C6] kolo dwumasowe plus sprzegło
Witam czy ktos moze sie orientuje jakie sa koszta wymiany kola dwumasowego no i oczywiscie przy tym sprzegla.... w audi a6 c6 2.0 TDI pozdrawiam
właśnie zakupiłem komplet firmy LUK tzn:
1. koło dwumasowe
2.tarcza sprzęgłowa
3.docisk sprzęgła
4.łożysko oporowe
koszty zakupu niecałe 2000,00 zł
koszt wymiany 300 zł
wymiana będzie 7czerwca już wszystko dogadane.Sorry "krakkris",ale w detalu sam dwumas kosztuje dwójkę+kółko za sprzęgło-nie wszyscy mają rabaty w hurcie i nie wszyscy kupują części nie wiadomego pochodzenia(czyt.kradzione z serwisu) na allegro.Pozdro.
1. koło dwumasowe
2.tarcza sprzęgłowa
3.docisk sprzęgła
4.łożysko oporowe
koszty zakupu niecałe 2000,00 zł
koszt wymiany 300 zł
wymiana będzie 7czerwca już wszystko dogadane.Sorry "krakkris",ale w detalu sam dwumas kosztuje dwójkę+kółko za sprzęgło-nie wszyscy mają rabaty w hurcie i nie wszyscy kupują części nie wiadomego pochodzenia(czyt.kradzione z serwisu) na allegro.Pozdro.
Sorry "krakkris",ale w detalu sam dwumas kosztuje dwójkę+kółko za sprzęgło-nie wszyscy mają rabaty w hurcie i nie wszyscy kupują części nie wiadomego pochodzenia(czyt.kradzione z serwisu) na allegro.Pozdro.
nie kupuje części nie wiadomego pochodzenia na wszystko mam paragon a zakup był w hurtowni pomiędzy Krakowem a Zielonkami (sprzedają części również w detalu).
Sorry "Hukałowicz" więc jak nie znasz dokładnych cen to nie sugeruj nikomu że kradzione kupuje
pozdro
nie kupuje części nie wiadomego pochodzenia na wszystko mam paragon a zakup był w hurtowni pomiędzy Krakowem a Zielonkami (sprzedają części również w detalu).
Sorry "Hukałowicz" więc jak nie znasz dokładnych cen to nie sugeruj nikomu że kradzione kupuje
pozdro
Jak masz automat to w ogóle nie masz dwumasy.kanurwa pisze:Hmm mnie za dwumas powiedzieli 2 300 zł ale bez sprzegła bo gosc powiedzial ze jak mam automata to nie widzi powodu zeby wymieniac i qcze nie wiem co zrobic.
mój błąd , jednak ta dwumasa jest w automacie
Ostatnio zmieniony 14 cze 2011, 11:53 przez suchy998, łącznie zmieniany 1 raz.
Diesel kopci, diesel czadzi, diesel nigdy Cię nie zdradzi.
Przeróbki:
- Przyciemnienie szyb
- Panel Climatronic delux
- audio: DSP + Hifonics Bxi1206D + 2x Pb S-12
- pompa bez wałków wyrównoważających
Przeróbki:
- Przyciemnienie szyb
- Panel Climatronic delux
- audio: DSP + Hifonics Bxi1206D + 2x Pb S-12
- pompa bez wałków wyrównoważających
-
- Forum Audi A6 / A7
a propos sprzegla i dwumasy, zawsze mnie ciekawilo tego typu rozwiazanie, jak np to, tj. sprzęgło + sztywne koło zamachowe. miał ktoś z was z tym do czynienia? finansowo korzystnie, a ponoć sztywne tak nie pada jak dwumasa.