Nie chodziło mi, że w jego przypadku akurat świece pomogą, bo w klekocie nic nie dadzą.januszm pisze:on ma diesla a ty tu o swiecach w benzynie.
swiece zarowe z moca raczej nic nie maja.
Niedostatki Mocy
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- damos
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damos
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
To co oni tam robili? Każdy tuner najpierw sprawdza, czy silnik nadaje się do chipowania, a sprawdzenie to niemal ta lista, którą Ci podałem.Friczu pisze:Wlasnie chlopaki stwierdzili ze w diagnozy i szukanie problemow sie nie beda bawic...
Jesli trafiłes do tunera, który zwiększa ci dawkę na wtryskach bez sprawdzenia, czy turbina ładuje a wtryski nie leją... ucieka od niego! Zniszczy ci silnik.
damos pisze:To co oni tam robili? Każdy tuner najpierw sprawdza, czy silnik nadaje się do chipowania, a sprawdzenie to niemal ta lista, którą Ci podałem.Friczu pisze:Wlasnie chlopaki stwierdzili ze w diagnozy i szukanie problemow sie nie beda bawic...
Jesli trafiłes do tunera, który zwiększa ci dawkę na wtryskach bez sprawdzenia, czy turbina ładuje a wtryski nie leją... ucieka od niego! Zniszczy ci silnik.
Oni nie zrobili tak naprawde nic wiecej procz hamowni.
Tez mnie to zdziwilo ze nie potrafili powiedziec kompletnie nic wiecej. A podobno jest to najlepszy tuner w Pzn.