Nastawnik turbo
- tomnik
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Np. http://turbosupply.pl/index.php?page=product&id=373jochan41 pisze:Czy moze ktos sie orientuje jaki jest koszt nowego turbo do mojej A6? Wiem ze napewno nie duzy o ile sie nie myle.Bo regeneracja turbo kolo 1000zl tak mi powiedzial mechanik.
Jak wysłali do ProfiTurbo to śmiech na sali. Druga sprawa powinieneś sam przyjechać i zweryfikować Ty. W sensie co się zacina ? Od nich turbiny często przychodza w gorszym stanie niż były. + nawet nie trzymają fabrycznych parametrów i nie da się jej prawidłowo ustawić. Szkoda własnie że Ci nie pokazali jej bo powinni. Bo może powiedział byś że masz kolejną a bez twojej zgody nagle wysłali ...
- tomnik
- Forum Audi A6 / A7
...Wolałbym "zainwestować" 3.2tys. w nową turbinę, aniżeli wydać 1 tys. (?) + ? zł na wątpliwej jakości regenerację.
Dedykowane Moduły LED oświetlenia wnętrza-niezawodne/bezawaryjne Kontakt : PW/Mail prolumo@yahoo.com
- tomnik
- Forum Audi A6 / A7
Posłużyłem się katalogiem, który podaje nr turbosprężarki do danego auta z danym silnikiem z danego roku. Wynikiem poszukiwań jest właśnie turbosprężarka BorgWarner KKK.KLICHO pisze:Wrzuciłeś KKK pytanie czy jego to Garrett czy KKK
Dedykowane Moduły LED oświetlenia wnętrza-niezawodne/bezawaryjne Kontakt : PW/Mail prolumo@yahoo.com