krawcraf pisze:jak masz silnik rm2008 to masz litr mniej na starcie na 100 km i wiecej konikow
ja mam autentyczny przebieg 227k km obecnie i 6 litrow to mam przy 100km/h przy 140km/h nie chce byc inaczej niz 7l - 7.5l.
to prawda, jadac do Chorwacji w przedziale 100 - 160km/h z bagaznikiem na dachu i 4 osobami i piesek(maly)ha ha wyszlo mi po przejechaniu 3000km srednia 8 litrow.
Zawsze myslalem ze Audi jest oszczedne, jezdzilem ostatnie 16 lat mercedesami od 124 do 211 (200 CDI), ten ostatni na tej samej trasie z tymi samymi osobami (bez bagaznika) ale z Pieskiem spali srednio 6 litrow, zmienilem na Audi w tym roku, i musze powiedziec ze nie jestem tym autem zadowlolny, siedzi sie w nim jak cnota,ze wzgledu na ksztalt fotela, (ala kubelkowy ksztalt) caly czas mi te nogi do srodka sciska, i jakies mi malawe jest, o bagazniku nie wspomne. zobaczymy moze sie przyzwyczaje, ale w glebi serca tesknie chyba za mietkiem, tak mysle 3,2 CDI w Kombi, znowu w wersi W211, rok

?? 2005 - 2006. Nie jestem zwolennikiem wyzucania duzo kasy na Samochody, i obserowania jak stoji na parkingu i traci na wartosci, mysle takie 6 -7 latki juz swoje z tanialy. Tego Audi kupilem za 6500 € w lipcu z Przebiegiem 250 tys, technicznie 1a, nawet pod tym wzgledm jestem troche w szoku, maszynka chodzi jak zegarek, moze i tez dlatego ze jest strasznie biedny,bez pomocy do parkowania,automatica tylko normalna manualna 6 biegowa skrzynia, moze i dobrze nie ma sie co psuc ha ha