No tunera to ja musze poszukać bi mapa musi być inna w tym sterowniku bo in ma tam mapę do awt i 150 km
Kupiłem sobie sterownik zadowolony pojechałem do elektromechanika on mi przrkodowal go na automat tej z nr CG ale jakieś błędy mu wywala no i rozkręca a on przepalony no i dupa jeszcze raz musze to robić
Ja z pod Tarnowa jestem mam zamiar do Nowego Sacza uderzyć podobno jest tam jakoś kumaty koleś a jak nie to chyba gregor 10 w Jaśle ale cenę ma dużą 1500 pln za nową mapę mi powiedział
Chyba że znacie jakich dobrych tunerów w Małopolsce? Pozdrawiam
[ Dodano: 2017-12-11, 19:43 ]
Ale jest też inne rozwiązanie jako ze na USA szły 1.8t tip quattro to chyba z USA sobie ściągnę kompa do skrzyni koszt 50 $ Wiec drogi nie jest aczkolwiek rano pisałem z gościem co zamiast 3.0 v6 włożył 1.8 t tez z tipem i quattro to błędu nie wywalal ale zmieniał biegi jak muł i bardzo była ospala
Zobaczy się jak to będzie
Pozdrawiam Jacek
[ Dodano: 2018-01-19, 18:57 ]
Panowie jestem w kropce nic nie działa sterowniki od awt nie łączą się z sterownikiem skrzyni kupiłem sterownik z Kanady od 1.8t tiptronic quattro dupa tez nic z tego Chyba jedyna opcja to wrzucić tam manualna skrzynie biegów