Ty masz cztery lapy wiec w deszczu bede cienko pierdzial :lol:jahro pisze:jutro możemy uskutecznić "testa" i wcale nie musi być sucho..hehehehe
ale na suchym odrazu staje obok

Ty masz cztery lapy wiec w deszczu bede cienko pierdzial :lol:jahro pisze:jutro możemy uskutecznić "testa" i wcale nie musi być sucho..hehehehe
goly191 pisze:nooo zależy jaki ten 2.5tdiPatryś pisze:A wiec panowie był test u mnie w miescie moje 2.8 q kontra 2,5 tdi w a4 kombi.pałowalismy do oporu.Nie zalezy mi na tym kto wygrał ale dla zaspokojenia waszej ciekowaosc napisze ze a4 dojechała za kazdym razem jako przegrany.Słabe te 2.5 tdi ale jak to zetor dobry do orki:)
bo do 180PS to raczej Pb powiewu nie ma
to jestesmy umowieni (jak bedzie suchojahro pisze:z czystej ciekawości jestem jak najbardziej zaa..8-)
A twoje z 1899r po tylu latach to już na pewno nie ma 180PS.BartG60 pisze:to jestesmy umowieni (jak bedzie suchojahro pisze:z czystej ciekawości jestem jak najbardziej zaa..8-)
) jest ktos jeszcze z jakims klekotem 2.5 TDi??
Moze byc 180KM
Z czystej ciekawosci zobaczymy co i jak, ale nie wroze zadnych rewelacji,
to podobna liga.
buahahaha.... dokladnie, nie ma sie co podniecac :lol:fassi1 pisze:Nie ma się co zbytnio podniecać, auta mamy nie nowe, katalizatory poprzytykane, cewki i przewody stare, sondy już nie pierwszej nowości więc auto autu nie równe a szczególnie przy zbliżonych mocach.
no niestety nie ma chetnych, a z Jahro probowalismy sie w czasie deszczu ze sniegiem,yogibear1 pisze:fassi dobre ,takiego rocznika to jeszce nie było.hyhyyhyh![]()
[ Dodano: 2010-04-23, 19:41 ]
Bart to moja kosiarka cie powinna łyknac.niezły masz rocznik.pozdr.
![]()
[ Dodano: 2010-04-23, 19:43 ]
a tak na marginesie no i jak sprawdziliscie sie?ktore lepiej odchodzi?
tez jestem zawiedziony,wycialem katy bo byly zapchane i jest troche lepiej,czuc roznice na benzynie w porownaniu do gazu,mialem 2.6 b4 cabrio 150km i zbieralo sie lepiej zdecydowanie. Ale spalanie mnie zaskoczylo,w miescie max 6-8km odcinki 12.5l gazu.Mialem tez 4.2 v8 Q i nie spodziewalem sie az tak duzej roznicy w przyspieszeniu oczywiscie na niekorzysc 2.8.Ciekaw jestem czy ktos porownywal 2.8 do 3.0 w avancie bo to pewnie bedzie moj kolejny zakup.Dj_Lacz pisze:Witam. Mam silnik 2.8l autko z 99r QUATTRO LPG i w porównaniu do 2.0TDI mojego ojca moje 193KM wychodzą bladoNie wiem teraz czy te silniki poprostu tak pracuja, czy moze z moim jest cos nie tak. W zaden sposób nie zaobserwowałem złej pracy silnika czy tp na gazie czy na bezynie, spalanie LPG około 13l/100km. Prosze użytkowników o opis odczuć podczas przyśpieszania czy podobnie jak u mnie auto najbardziej przyśpiesza w granicy 3000obr/min a potem powyżej 3500 juz nieco gorzej, dopiero około 5500, 6000 znowu czuć nieco wiekszy zryw. Dziwi mnie że 193KM nie robią zbyt wielkiego kopa. Aha czy na gazie czy na bezynie reakcja taka sama. Wysłałem PW do jednego z urzytkowników 4um ale prosze też innych o wypowiedz. Pozdrawiam.