rozrusznik odpada kreci ładnie , na moje to cos z układem zapłonowym lub paliwowym , nie wydaje mi sie aby to była wina przepustnicy ale łatwo to sprawdzic
zdejij plastikowy dolot i zobacz czy ona sie otwiera , przecierz ona moze jedynie odciac dolot powietrza do kolektora , czyli jesli przy odpalaniu w ogole sie nie otwiera to jej wina , jesli nie to przyczyny szukaj w pompie paliwa lub układzie zaplonowym nie widze innej opcji , samo podcisnienie ezektory i inne pierdoły sa mniej wazne maja wpływ na prace silnika ale nie spowoduja jego unieruchomienie
Ja bym zrobił tak :
-zdjoł plastikowy dolot , ktos by próbował odpalic auto za pomoca lusterka mozna zobaczyc czy przepustnica sie otwiera jesli jest git to dalej
-sprawdzic ciśnienie paliwa czy dochodzi do listwy
-sprawdzic czy jest prąd na cewce
-sprawdzic swiece i WN ale nie wydaje mi sie ze to wina WN albo swiec bo on nawet nie piardnoł na żadnym garze,
jest głuchy dÂźwiek rozrusznika i dla mnie to ewidentnie układ paliwowy w ostatecznosci cewka padła lub cos nie tak z przepustnica jest ale w Twoim modelu jest mechaniczna na lince wiec nie wiem co tam ma sie zepsuc , sprawdÂź tez bezpiecznik od pompy paliwa i innych układów
usterka musi byc banalna