Jeszcze nie wiem, termin mam na przyszły wtorek dopiero.Jak będę wiedział to dam znać!
[ Dodano: 2009-11-10, 16:40 ]
A więc tak.Dzisiaj yła kolej na mnie u mechanika.Całe rano leżeli pod autem, na aucie, nie wiadomo gdzie jeszcze.Gość stwierdził że całe zawieszenie silnika i skrzyni jest OK.Twierdzi również że to skrzynia pada!!

Akurat tak się składa że on ma też A6 tylko diesel i miał podobne objawy z tym rezonansem.Ale to nic, dostałem adres ekstra skrzyniarza, zajeżdżam, a on po wysłuchaniu mnie i mojego problemu, zapytał czy mam gaz, czy motor 2,4 i czy skrzynia tip 5 biegów.Na to ja, że tak.No to on powiedział mi że to nie skrzynia :lol: I mam sobie zrobić najpierw diagnostykę komp. silnika, bo możliwe że mam wypalone gniazdo zaworowe któreś!Co wy na to??Bo ja już zdrurniałem do reszty!!
[ Dodano: 2009-11-10, 19:37 ]
Zdenerwowałem się że nikt nie potrafi znaleźć przyczyny.Jak już wiecie podejrzewałem również wydech, konkretnie łącznik elastyczny.Pomiędzy ziemię a łącznik elastyczny wsadziłem drewniany klocek żeby unieruchomić rurę wraz z łącznikiem, przegazowałem i drgań nie ma-żadnych.Wybijam klocek, przegazowuję i drgania są znowu.A więc moje wcześniejsze podejrzenia prawdopodobnie okażą się zasadne, tym bardziej że twierdzono że pada mi skrzynia :mrgreen: .Co wy na to?