[ ALG 2.8 193 KM] jakie obroty biegu jalowego ?
- gieras1988
- Forum Audi A6 / A7
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ja to i tak musze podjechac na vaga u mnie w miescie. A jak to ustawiales wgl? Zebym mniej wiecej wiedzial co mi robia. Tak jak w opisach wyzej zrobiles? Ja mam 720/680 myślę ze jakby dalo rade podniesc kolo 800 byloby malina bo nawet na tym co jest slabo wyczuwalne to jest ale czasem lubi mocniej przywibrowac
- gieras1988
- Forum Audi A6 / A7
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Chcialem zmienic i wywala blad nie mozna wgl zmieniam wartosc new i test i error wywala
[ Dodano: 2015-08-03, 18:14 ]
Odkopie temat. Moze mi ktos powiedziec dlaczego u siebie nie moge podniesc obrotow vagiem? Musi byc jakis kabel specjalny czy program? Dodam ze mam z 97 2.8 Q i przepustnica jest na lince... Ostatnio zauwazylem ze jak auto chodzi bez klimy to sa te drgawki lekkie ale jak klime zalacze obroty minimalnie ida w gore i jest git nic nie czuc. W tym tyg bede mial kabel poprobuje cos moze jak sie podlaczalem z kolega znalazlem wszystko jak jest opisane w tym temacie ale gdy chciqlem podniesc obroty wywalalo error niewiem dlqczego...
[ Dodano: 2015-08-03, 18:14 ]
Odkopie temat. Moze mi ktos powiedziec dlaczego u siebie nie moge podniesc obrotow vagiem? Musi byc jakis kabel specjalny czy program? Dodam ze mam z 97 2.8 Q i przepustnica jest na lince... Ostatnio zauwazylem ze jak auto chodzi bez klimy to sa te drgawki lekkie ale jak klime zalacze obroty minimalnie ida w gore i jest git nic nie czuc. W tym tyg bede mial kabel poprobuje cos moze jak sie podlaczalem z kolega znalazlem wszystko jak jest opisane w tym temacie ale gdy chciqlem podniesc obroty wywalalo error niewiem dlqczego...