Drodzy forumowicze mam pytanie szukałem juz wszedzie, ale pod moja przypadloscia nic nie znalazlem, a mianowicie chodzi mi o skrzynke tip tronic w mojej audi, od pewnego czasu przy gwaltownym ruszaniu mam takie dziwne uderzenie w kolach oczywiscie z przodu moje odczucie to od razu bylo, ze skrzynia podpytywalem roznych ludzi i kazdy ze skrzynia. Wystepuje to tylko przy ruszaniu potem w trakcie jak auto juz jest w ruchu skrzynia chodzi normalnie nie uslizguje nic naprawde z nia sie nie dzieje tip dziala super nic nie wyswietla sie o awarii wszystko jest ok, ruszajac normalnie powoli nie ma rzadnego walniecia czy tez stuku nic nic nic, tak jak napisalem to wystepuje tylko przy gwaltownym ruszaniu to jest tylko jedno dosc chrakterystyczne uderzenie i auto dalej jedzie bez zarzutu. Dodam, ze wystepuje to tylko przy ruszaniu, przy hamowaniu nawet naglym nic sie nie dzieje.
Mam wielka ogromna prosbe czy moze ktos z was tu na farum orjetuje sie co to moze sie dziac z ta skrzynia i jesli tak to co to jest i w razie czego jaki koszt moze byc naprawy BARDZO PROSZE PORATUJCIE MNIE
Z gory bardzo dziekuje
P.S.
Dawno nic nie pisalem bo troche mnie nie bylo w kraju nie mialem czasu na pewne sprawy a i przy okazji naprawde nic sie nie dzialo z audiolka
Pozdrawiam