[ A6 C5] Naprawa multitronica
W naprawie sterownika pomoże Leszek Wrotniak z zielonej Góry albo firma Digitronik z warszawy, ul Coopera. Ponoć zawory w sterownikach też się da wymienić. Nigdy nie oddawajcie sterowników do Rumii do firmy Eltronic (nick allegro lizek2007, spieprzył mi sterownik na amen i odwrócił się doopą).
ps. proszę uprzejmie szanownych posiadaczy multitronic, ażeby nie pisali głupot że źle zmienia biegi albo że szarpie z dwójki na trójkę, przecież multi ma płynnie zmieniane przełożenie. BTW moja skrzynia zaczęła wczoraj szarpać, więc nocy nie przespałem...
ps. proszę uprzejmie szanownych posiadaczy multitronic, ażeby nie pisali głupot że źle zmienia biegi albo że szarpie z dwójki na trójkę, przecież multi ma płynnie zmieniane przełożenie. BTW moja skrzynia zaczęła wczoraj szarpać, więc nocy nie przespałem...
...Tato ten samochód jest zepsuty? -Nie synku to diesel...
Witam jednak zrobiłem remont multitronika w Krakowie koszt wyszedł 5000. Tylko się zastanawiam czy nie utopiłem kolejnych pieniadzy w ten samochód. Teraz się okazuje, że mam problem z ładowaniem i zalany cały samochód muszę rozbierać bo mokro pod chodnikami. Ogólnie wygląda na to że ten samochód to jest jakaś makakra
!!

Co moze oznaczac,jesli czasami gdy mocniej przyspiesze a potem odejme gaz to czuje jakby gluche pukniecie,cos w rodzaju wstrzasu? Poza tym brak problemow,szarpania ani na zimnym ani na cieplym.
Jak wygląda zapchany DPF? Przeczytaj w tym temacie a6-c7-diesel/wypalanie-dpf-a-gaszenie-s ... 94209.html
Dzieki mwx !
Jak wygląda zapchany DPF? Przeczytaj w tym temacie a6-c7-diesel/wypalanie-dpf-a-gaszenie-s ... 94209.html
jest kilka firm w polsce które naprawiają sterowniki skrzyń
jest koleś z zielonej góry i z wrocławia temat sprawdzony
wrocław ma trochę niższą cenę
na pewno omijajcie "fachowców" z rumi
miałem możliwość naprawy u nich sterownika turbiny
koleś skasował 350zł i sterownik wrócił nadal uszkodzony
w trakcie rozmowy telefonicznej usłyszałem,że jestem krętaczem i naciągaczem
jest koleś z zielonej góry i z wrocławia temat sprawdzony
wrocław ma trochę niższą cenę
na pewno omijajcie "fachowców" z rumi
miałem możliwość naprawy u nich sterownika turbiny
koleś skasował 350zł i sterownik wrócił nadal uszkodzony