[ AFN 1.9 110 KM] turbo problem
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
czyli sam sobie odpowiedziales- masz nieszczelnosc w podcisnieniu lub ubita membramke w ktoryms zaworku z grupy n. Ja osobiscie uzywam do kontroli podcisnienia metody malo higienicznej ale bardzo skutecznej-przytykam wlasny jezyk do koncowek przewodow i zawsze trafiam w usterke
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Koledzy problem chyba rozwiazany , juz odpala chyba tak dobrze jak bylo 
Winny byl przewod od pompy vacum do zaworka w scianie grodziowej mial spore przetarcie na zagieciu.Poprawily sie hamulce i odpalal dobrze tylko co to ma to wspolnego z odpalaniem auta
dziwne troche.Ale gruszka i tak nie zasysa do konca a podmienialismy z krzywym zworek ale przed wykryciem nieszczelnosci.

Winny byl przewod od pompy vacum do zaworka w scianie grodziowej mial spore przetarcie na zagieciu.Poprawily sie hamulce i odpalal dobrze tylko co to ma to wspolnego z odpalaniem auta

Jesli pomoglem wcisnij Pomógł 

musze chyba zmienic taktyke szukania przyczyny zlego odpalania bo nadal to samo i doszlo jeszcze glosniejszy dzwiek silnika takie stukanie cos ala zawory.Podejzewam ze moj problem moze lezec gdzies indziej moze wtryski lub uszczelka pod glowica 
Wszystkie wezyki podcisnienia wymienione i to samo, auto czasem rwie aswalt a czasem jest troche slabsze.Dzis podepne jeszcze pod kompa jak sprawdzic dawke wtryskow i ogolnie sprawy zwiazane z dawka paliwa itd
chodzi mi ktory log wykonac

Wszystkie wezyki podcisnienia wymienione i to samo, auto czasem rwie aswalt a czasem jest troche slabsze.Dzis podepne jeszcze pod kompa jak sprawdzic dawke wtryskow i ogolnie sprawy zwiazane z dawka paliwa itd

Jesli pomoglem wcisnij Pomógł