ciekawsze jest to ze dzisiaj u mojego ojca w vwT4 silnik 2.5 tdi zrobilo sie to samo identyczne obiawy tez nie zapala i kopci na bialo
co to moze byc jakies sugestie

plyn mi uciekal to racja ale po zdarzeniu byl stan czyli caly nie ucieklkylo99 pisze:słuchaj ja przegrzałem kiedys bmw 520 i wszystko bylo ok bez zadnych zmian jedynie plyn wywalalo bo sie przegrzala na maxa,i po dojechaniu do koleszki padła i juz sie wiecej nieodezwała.
na tym rozrzadzie powinienem zrobic jeszcze 50000 tys (licze ze po 80000 sie wymienia) a jak przeskoczy na pompie to jak probowales odpalic to miales chmure bialego dymu :?: :?:tomach pisze:kolego kiedy wymieniales rozrzad moze przeskoczyl ci jak u mnie na pompie.mi przeskoczyl o 4 zobki i tez nie moglem odpalic sprawdz w dobrym serwisie diagnoze bedziesz mial odrazu ja tez pytalem na forum jezdzilem po zwyklym mechanikach nikt nie chcial mi sie podiac naprawy mowili mi ze to pompa wtryskowa do wymiany a jak pojechalem do aso vw do w 1godzinke mialem diagnoze i to tylo przeskoczyl rozrzad na pompie wiec u ciebie moze tez byc drobnostka pozdarwiam