[A6 C5 1.9 AVF] EGR - Czy można dostać tylko tą "pompkę
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
No tak powinno byćMrBorrows pisze:Dostałem paczkę, zmieniłem gaszak i... problem rozwiązany. Teraz, gdy gaszę silnik, nie czuć już nieprzyjemnego "telepania", a gaszak jest (w końcu!) zasysany i po kilku sekundach wraca na swoje miejsce

CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Nie :mrgreen: , wysłałeś mi 003 Stat przed czyszczeniem :MrBorrows pisze:Hmmm... tzn. tak: te logi, które wysłałem Tobie, to logi po czyszczeniu EGR'a, a te logi, które wysłałem Piotrusiowi, to logi przed czyszczeniem. Jaka jest różnica?Mayhem pisze:mimo zamieszania z logami, dobrze że to nie te co mi wysłałeś
To jest ten co otrzymałem od Ciebie :
http://vaglog.rtnet.pl/spam_12148.html
Musiałeś coś pomylić: sam sobie zobacz różnicę pomiędzy MAF (specified), a MAF (actual) powinny być tożsame.
Zamknijmy ten temat już

CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
+ tempomat
+ tempomat
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam
Chciałem odświeżyć temat, mianowicie przy gaszeniu silnika w A6 C5 1.9 TDI 130KM 2001r AVF
nie działa mi poprawnie gaszak zamyka się tylko do połowy co powoduje telepnięciem silnika. Gdy zdjąłem przewód podciśnieniowy z EGR i zaślepiłem go gaszak przy gaszeniu zamyka sie do końca i wtedy jest ok czyżby pompa vacum siadała?
Chciałem odświeżyć temat, mianowicie przy gaszeniu silnika w A6 C5 1.9 TDI 130KM 2001r AVF
nie działa mi poprawnie gaszak zamyka się tylko do połowy co powoduje telepnięciem silnika. Gdy zdjąłem przewód podciśnieniowy z EGR i zaślepiłem go gaszak przy gaszeniu zamyka sie do końca i wtedy jest ok czyżby pompa vacum siadała?