[ A6 C5 2.5 Tdi] [ AFB] Coś stuka w silniku
-
- Forum Audi A6 / A7
przy wymianie wałków możesz napotkać szereg innych rzeczy które trzeba usunąć 
np. zawór w prowadnicy będzie miał luz, a nawet się spotkałem ze był przytarty i ciężko chodził
uważam taka naprawdę powinien przeprowadzić ktoś kto ma o tym pojecie bo zmontować to wszystko na sztukę to nie ma sensu, szkoda czasu i kasy na części.....

np. zawór w prowadnicy będzie miał luz, a nawet się spotkałem ze był przytarty i ciężko chodził
uważam taka naprawdę powinien przeprowadzić ktoś kto ma o tym pojecie bo zmontować to wszystko na sztukę to nie ma sensu, szkoda czasu i kasy na części.....
-
- Forum Audi A6 / A7
wydaje mi się że ni dasz rady bez ściągania a wręcz chyba jest to nie możliwe <mysli>chociaż ......kryhawrc pisze:Czy miałby ktoś chwile czasu i opisać z grubsza jak wymienić hydraulike bez rozbierania przodu. Co prawda mechanikiem nie jestem ale przez 4 lata bedąc posiadaczem 2.5 tdi V6 dużo sie nauczyłem. Może zabrałbym sie za to sam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krystian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jakbym miał do ciebie bliżej to chetnie bym podjechał dokształcić sie troche. Ale przód też bede jednak rozbierał-bo jednak założe nowy kompletny rozrząd.dawid77 pisze:PAWELJARCZAK pisze:wydaje mi się że ni dasz rady bez ściągania a wręcz chyba jest to nie możliwe <mysli>chociaż ......
Przyjedź to ci pokarzę jak to magicy robią. I jest to możliwe,ale wygodniej jest z rozebranym pasem przednim.
Na razie nie mam jeszcze odwagi zabrać się za to sam

-
- Forum Audi A6 / A7