Panowie, odswierzylem ten temat tylko dlatego zeby gdyby ktos mial taka sama historie to wiedzial gdzie szukac, a nie po to zebyscie sie teraz przepychali tutaj. Autko smiga i a ja jestem wdzieczny tutaj wszystkim. Glownie
michok bo bardzo szybko odpowiedzial i byl bardzo chetny do pomocy. Moze sie i mylil ale mial szczere checi i nie zrobil nic specjalnie.
Pozdrawiam i zycze wszystkim dobre dnia
[ Dodano: 2012-10-08, 15:16 ]
RomanS pisze:michok pisze:RomanS, zauwaz Kolego, ze nikomu nawet sie nie chcialo podrzucic tematu w ktorym problem bylby poruszony...
michok, faktycznie, ale mnie osobiście już dawno sie znudziło podrzucać tematy tym którym nie chce się szukać
michok pisze:Dobrze, ze autorowi tematu udalo sie zreanimowawc fure ...
No to prawda
Tyle, że wcześniej wymienił N75 (kilkaset zł) i pomeczył się z zaślepianiem EGR (a teraz będzie "odślepiał").
A gdyby miał podpowiedź którą powinien dostać na dzień dobry to byłoby
pawel0284 pisze:Pare minut i naprawione
Dobre checi to mogą wystarczyć w dziale "na każdy temat" a w dziale technicznym podstawą jest postawienie rzetelnej diagnozy a nie zgaduj-zgadula

N75 kosztowal mnie okolo 200 zl

wiec w na UK "paundy" to nie wychodzi duzo

Zwlaszcza ze tutaj on kosztuje od 4 do 5 razy wiecej

Zaslepienie EGRu moze i bylo zle a moze dobre. Dzisiaj odkrece i zobaczymy roznice. Kwestia 5 minut i dwoch srobek

A co do zgaduj zgadula, to taka teze mial mechanik, bo jak dodawal gazu to nie bylo syku wiec rury byly (w jego tezie) cale. Chcial wymienic EGR i tez by byla dupa zbita
Tazke panowie wszystko jest ok

Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo