Witam.Od jakiegos czasu jestem szczęśliwym posiadaczem autka

.Niestety troche kasy już zeżarła tj. remont automatu z wymianą konwertera

i ostatnio miałem duże ubytki płynu chłodniczego.Diagnozy były różne, uszczelka pod głowicą,potem ze leci miedzy silnikiem a skrzynia,fakt wylatywało spod koła zamachowego,skrzynia była sciągana okazało sie ze jest sucha(trzeba było zapłacic za robocizne), ze jednak z góry leci.W konću wyszło na to że leciało z jednej z rurek metalowych co idzie pod kolektorem ssącym i spływało po silniku centralnie na koło zamachowe a to już pryskało wszędzie.Wszystko ładnie pieknie było,nic nie leci jest sucho, tylko ze po poskładaniu na gazie autko zaczeło strasznie kuśtykac. U gazowników okazało się ze rozjeżdzaja sie połówki szczególnie na jednym cylindrze cos psociło ze nie dało sie nawet kalibracji zrobic.po paru godzinach szukania,przekładania listew,kompa z gazu itd. okazało sie ze źle byłowpięte jedno z podcisnien.po zamianie od razu autko zaczeło normalnie chodzic. Problem mam taki ze mam jeszcze jeden przewód podcicnieniowy luzny i nie wiadomo gdzie go wpiąć.Pod ezektorem wychodzą 2 krućce z przepustnicy.jeden gruby gumowy wąż idzie na lewo silnika(patrząc na silnik) no i wychodzi jeszcze taki zwykły podcisnieniowy cienki gdzie nie mam pojecia gdzie go wpiąc bo skoro jest to gdzies wpiety musi byc.objaw jest taki ze na pb chodzi idealnie,zero błędów,przepustnica zaadaptowana na gazie obroty mu falują i potrafi zgasnąc jak jest silnik jeszcze nie rozgrzany. CZy ktos mółby wrzucic jakąś fote jak gdzie ten wężyk powinien isc? Ewentualnie czy ktos jest z okolic katowic i pobliskich miast co by sie gdzies spotkac i zobaczyc? Aha...według schematu z etki konkretnie pod ten vin, model skrzyni nie zabardzo mi to pasowało co było na schematach a co u mnie.Audi a6 c4 2.8 ACK Quattro automat.Dzieki i pozdrawiam