[A6 C4 LPG]nierowna praca na biegu jalowym
[A6 C4 LPG]nierowna praca na biegu jalowym
witam.moje audi a6 c4 2,6 benzynka ,lpg na biegu jalowym nierowno pracuje,niedawno zalozylem gaz i teraz tak sie dzieje na benzynie to samo,i prycha z wydechu,swiece nowe sa.niemam pojecia jaka przyczyna? :-? :-?
proszę sie najpierw przywitać w dziale"powitania",a później zapoznać się z regulaminem nazywania tematów
proszę sie najpierw przywitać w dziale"powitania",a później zapoznać się z regulaminem nazywania tematów
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, 14:27 przez timex, łącznie zmieniany 1 raz.
no musisz na vaga wjechac bo juz opcji robi sie coraz wiecej
moze byc cos z linka gazu lub jak jest elektroniczny to cos ze sterownikiem moze masz poduszki wywalone na silniku dlatego szarpie moze cos ze swiecami lub kablami moze masz dziure w przeplywce itd itp
wiec musisz na vaga go podlaczyc i sprawdzic
[ Dodano: 2008-06-15, 14:43 ]
a z ta inspekcja to chodzi o to ze na serwis trzbe podjechac i zrobic przeglad poszukaj na forum napisane jest gdzies jak to sie wylacza
moze byc cos z linka gazu lub jak jest elektroniczny to cos ze sterownikiem moze masz poduszki wywalone na silniku dlatego szarpie moze cos ze swiecami lub kablami moze masz dziure w przeplywce itd itp
wiec musisz na vaga go podlaczyc i sprawdzic
[ Dodano: 2008-06-15, 14:43 ]
a z ta inspekcja to chodzi o to ze na serwis trzbe podjechac i zrobic przeglad poszukaj na forum napisane jest gdzies jak to sie wylacza
Audi Back On Track 

dzieki poduchy wumienione ponoc na skrzyni sa jeszcze nieciekawe,musze na tego vaga jechac wiem ale mi schodzi troche bo niemam czasu,najlepsze jest to ze mechanik mi sprawdzal na kompie widocznie mnie w balona robi juz niepowiem co o nim mysle,powymienial rozrzad paski,oleje ,filtry,uszczelki pod pokrywy zaworow i skasowal ze glowa boli ale to juz historia.dzieki za pomoc,odezwe sie jak sprawdze to dam cynk co bylo,narka