Pisanie ogłoszeń na forum.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Pisanie ogłoszeń na forum.
Witam,
Aby móc napisać ogłoszenie w stosownym ku temu dziale, klubowicz musi posiadać minimum 50 postów.
Od dnia dzisiejszego, aby uniknąć osób rejestrujących się tylko po to, aby dać ogłoszenie, naciągaczy i kombinatorów, wprowadziliśmy taką własnie restrykcję.
Powstała grupa ogłoszenia
ogloszenia,g,5052.htm
Klubowicze będący w tej grupie mają możliwośc pisania ogłoszeń. Kazdy kto przekracza magiczną liczbę 50 postów, automagicznie zostaje dodany do tej grupy, oraz powiadomiony o tym fakcie.
Korzystając z okazji, przypominam, abyście nie kupowali przedmiotów wpłacając pieniądze z góry na czyjeś konto i finalizowali transakcje zawsze za pośrednictwem Allegro.
Pozdrawiam
Aby móc napisać ogłoszenie w stosownym ku temu dziale, klubowicz musi posiadać minimum 50 postów.
Od dnia dzisiejszego, aby uniknąć osób rejestrujących się tylko po to, aby dać ogłoszenie, naciągaczy i kombinatorów, wprowadziliśmy taką własnie restrykcję.
Powstała grupa ogłoszenia
ogloszenia,g,5052.htm
Klubowicze będący w tej grupie mają możliwośc pisania ogłoszeń. Kazdy kto przekracza magiczną liczbę 50 postów, automagicznie zostaje dodany do tej grupy, oraz powiadomiony o tym fakcie.
Korzystając z okazji, przypominam, abyście nie kupowali przedmiotów wpłacając pieniądze z góry na czyjeś konto i finalizowali transakcje zawsze za pośrednictwem Allegro.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 13:56 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
-
gość_
-
Robson
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2003
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
Tez sobie nabije posta.... <brawo2>
"17. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do dodania na forum - nic nie pisz. Absolutnie zabronione są posty typu "racja", "wow" , "hehe", "to smutne" , "ja bym to olał" , "kiedyś też tak miałem" itp. Pamiętaj, aby usilnie nie zdobywać ilości postów. Wykrycie takiego zachowania przez administratora pozbawi Cie nie tylko wszystkich postów, ale i konta."
"17. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do dodania na forum - nic nie pisz. Absolutnie zabronione są posty typu "racja", "wow" , "hehe", "to smutne" , "ja bym to olał" , "kiedyś też tak miałem" itp. Pamiętaj, aby usilnie nie zdobywać ilości postów. Wykrycie takiego zachowania przez administratora pozbawi Cie nie tylko wszystkich postów, ale i konta."
Full Led i Full Led Matrix A6Klub.PL / A7Klub.PL