Na nowym serwerze
-
OnlineDoc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Na nowym serwerze
Cześć.
Niniejszym ogłaszam, że Polski Klub Audi A6 działa na nowym, dedykowanym serwerze zakupionym w OVH.
Po wielu zmaganiach z kodowaniem bazy ( prawie 2 dni walki ) zmuszony byłem nająć programistę, któremu zapłaciłem 50 zł z budżetu za odpowiednie spreparowanie i zaimportowanie bazy. Nie dawałem rady samemu zawalczyć z tym.
Mam nadzieję, że już po wszystkim. Rozejrzyjcie się po forum czy wszystko działa.
Ewentualne uwagi proszę kierować w tym wątku.
Proszę również abyście nie zapominali o dowolnych składkach, tak, aby było nas stać na utrzymanie.
Pozdrawiam
Niniejszym ogłaszam, że Polski Klub Audi A6 działa na nowym, dedykowanym serwerze zakupionym w OVH.
Po wielu zmaganiach z kodowaniem bazy ( prawie 2 dni walki ) zmuszony byłem nająć programistę, któremu zapłaciłem 50 zł z budżetu za odpowiednie spreparowanie i zaimportowanie bazy. Nie dawałem rady samemu zawalczyć z tym.
Mam nadzieję, że już po wszystkim. Rozejrzyjcie się po forum czy wszystko działa.
Ewentualne uwagi proszę kierować w tym wątku.
Proszę również abyście nie zapominali o dowolnych składkach, tak, aby było nas stać na utrzymanie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 13:28 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
airot, u mnie sie zgadza, zmien w swoim profilu. Tak samo kazdy komu sie nie zgadza.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
no ładnie szybciutko tylko ktos kto ma uprawnienia moglby czesciej przebywac na forum i pilnowac porzadku bo powiem ze chcac cos znalesc to jest zajeb trudno bo tematow tych samych i podobnych jest kilka.ogolnie trzeba byloby to posortowac .......
[ Dodano: 2008-05-05, 10:57 ]
no i niemozna dodac załacznikow
[ Dodano: 2008-05-05, 10:57 ]
no i niemozna dodac załacznikow
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
Naprawione.kylo99 pisze:no i niemozna dodac załacznikow
Jakby coś jeszcze, zgłaszajcie w tym wątku - dzięki.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Re: Na nowym serwerze
szkoda było kasy ja bym zrobił to za freeDoc pisze:zmuszony byłem nająć programistę, któremu zapłaciłem 50 zł
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
Nie bardzo wiem o co chodzi.files pisze:Doc mam pytanko czy wiadomości które miałem przepadły?
Jakie wiadomości ?
Być może kilka postów uciekło, choć nie powinno generalnie. Export bazy byl wykonany na bieżąco.
-
OnlineDoc
- Administrator

- Kontakt:
Tak, wgrywałem wielką, 200 MB tabelę i mysql zapchana była.jahro pisze:nie wiem czy to tylko u mnie ale miałem wczoraj problemy z dostaniem sie na forum w okolicach 00-01..