Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Spot Kujawiaków - 25.04 g.17:30 Bydgoszcz - ÂŁuczniczka (??)

Organizujesz spotkanie w swoim mieście, zlot ogólnopolski lub spontaniczny wypad na kawę i kodowanie VAG? Napisz tutaj!
komandor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Spot Kujawiaków - 25.04 g.17:30 Bydgoszcz - ÂŁuczniczka (??)

Post autor: komandor » 09 kwie 2009, 19:05

Witam . Z racji tego ze zbliza sie okres wiosenno-letni trzeba ruszyc z tematem spotu. W porozumieniu z Bolszakoffem postanowilem napisac ten temat. Proponuje na termin spotu Sobote 25.04

Godzina 15:00 bylaby optymalna- Co do miejsca to zeby bylo latwo sie odnalezc parking przy bydgoskiej Hali ÂŁuczniczka od strony zachodniej. Informacje na temat spotu postaram sie wyslac do sporej rzeszy osob z regionu na PW ale jezeli znacie kogos i sami macie chec to zapraszamy. Spotkamy sie, poznamy, wymienimy doswiadczenia, wspolny przelocik przez miasto i jakis afterek ;) Propozycja na spedzenie milego popoludnia ;)

Co do miejsca .. Podana Bydgoszcz zeby byl pkt zaczepowy. Nie mniej jednak mozna to zaaktualizowac, moze ktos ma lepsza propozycje?? CZekamy na info a tymczasem puszczam liste. Wiecej info na PW i gg .. Rozruszajmy w koncu ten region ;) Pozdrowionka ;)

1. komandor
2.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 08:41 przez komandor, łącznie zmieniany 2 razy.
Styl, szyk, smak i elegancja - AUDI

Qris

Post autor: Qris » 09 kwie 2009, 20:52

21.04 będę na onkologii - kolejna chemia jeśli mnie puszcza i obejdzie się bez powikłań to będę panowie. Aha to że będę podniszczony to kwestia chemii a nie stylu życia :-P

2. Kris

Bolszakoof

Post autor: Bolszakoof » 09 kwie 2009, 23:09

3. Ja ;-)
No to jazduniaaa... Komandor trzeba w koncu na jakies bro wyruszyc przed zlocikiem <piwo>
Kris a co zle ze zdrówkiem?

komandor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: komandor » 09 kwie 2009, 23:35

Bolszakoof pisze:3. Ja ;-)
No to jazduniaaa... Komandor trzeba w koncu na jakies bro wyruszyc przed zlocikiem <piwo>
Dokladnie ;)

A wiec lista:

1. komandor
2. Qris
3. Bolszakoof
4. ..

komandor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: komandor » 10 kwie 2009, 00:22

Mysle ze nie byloby problemu ;) Zobaczymy co na to reszta ;) Bydgoszcz podalem dlatego zeby byl pkt zaczepienia a na co sie zdecydujemi to juz od nas zalezy ;) Jak juz pisalem wyslalem pw do sporej liczby osob aktywnych z regionu - zobaczymy co to przyniesie ;) Ale w mniejszym gronie tez moze byc sympatycznie ;) Toronto - Toruń dla mnie moze byc rowniez ;)

Bolszakoof

Post autor: Bolszakoof » 10 kwie 2009, 06:19

Mi bardziej Bdg podchodzi szczerze mówiąc :) No ale kij tam, zoabczymy ile jeszcze osob sie zgłosi i wybierzemy

Qris

Post autor: Qris » 10 kwie 2009, 06:49

Nie kombinować!
Nie zmieniać!
Nie przedstawiać racji!
Nie dyskutować!
Panowie jak będziemy gmerać to nic z tego nie wyjdzie:-( Tak więc Bydzia i nie mówię tego bo mam kaprys (do Toronto mam bliżej)

Awatar użytkownika
grover
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: grover » 10 kwie 2009, 15:36

ja jestem za Toruniem ;-)
----
Pawel.

morfeusz27

Post autor: morfeusz27 » 10 kwie 2009, 19:02

<ok> Toruń jak najbardziej jestem za <ok>

misiula
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Adam
Rocznik: 2016
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 TDI 233KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: misiula » 10 kwie 2009, 22:35

Ja też się piszę, a czy to będzie Toruń czy Bydgoszcz nie ma dla mnie znaczenia.
Jak jestem na południu to staram się wbić na spocik w Katowicach i tam ludzie nie mają problemów i każdy dojeżdża na miejsce spotkania, a czy to jest 20 km więcej czy mniej to nie ma znaczenia liczy się spot !
Dajcie cynka a się zjawię <rotfl2>

Bolszakoof

Post autor: Bolszakoof » 10 kwie 2009, 23:57

No to widze ze sie ładnie tu dzieje :-) ja mam teraz w przyszła sobote wesele i jade swoja audiczka zawiezc stercenca :-D takze sobota zajeta a niedziela bedzie potężny kac... a 24 to ja mam chyba szkole.. Jesli to byłaby Bydzia to moge sie urwac z zajec ;) z Toronto troszke gorzej by było jednak...

komandor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: komandor » 11 kwie 2009, 21:57

Ojj tam, raz sie urwiesz to sie nic nie stanie :P

Bolszakoof

Post autor: Bolszakoof » 15 kwie 2009, 15:11

Panowie ruszamy z koksem? Gdzie wam pasuje? Mi Najbardziej pasuje Bydgoszcz i tam tez bym chcail. Tez nie mieszkam w Bydgoszczy i bede musiał dojechać takze prosze nie płakac ze to ze tamto. Komandor zaproponował 25.04 to jest Sobota, z tym ze w sobote jestem na zajeciach i musiałbym sie urwac. Za tao piątek 23.04 mi pasuje. Niech kazdy z okolicy sie określi jak to widzi.

Hey!

morfeusz27

Post autor: morfeusz27 » 16 kwie 2009, 09:03

carlos, co Ty na to?

Bolszakoof

Post autor: Bolszakoof » 19 kwie 2009, 10:27

Ja nie przyjade bo nie bede mial czym <beczy>

Zablokowany

Wróć do „Zloty Klubowe”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl