Audi a6 c6 3.0 TDI S-line quattro z przodu tarcze 347mm i okazało się, że pękła mi zwrotnica a dokładniej z prawej strony w miejscy mocowania wahaczy górnych - zadzwonił mechanik, że musi być nowa - podał nr i przestrzegł, że z nimi jest problem bo jest kilka rodzajów, mówię od dobiorę po numerze będzie git - nr to 4F0258 - wbiłem w neta podzwoniłem znalazłem za 150 zł używkę, pojechałem kupiłem a dziś telefon, że mimo zgodności nr nie zgadza się średnica łożyska gdzie piasta wchodzi w zwrotnicę... nosz kur...cze.
Czy ktoś z Was temat przerabiał i jest mi w stanie pomóc jak dobierać zwrotnicę ? Po jakim nr ? Czym mam wziąć starą w rękę i suwmiarkę i jeździć po szrotach/sklepach i szukać ? Wszędzie gdzie dzwoniłem to interesował ich tylko nr 4F0258

Z góry dziękuję za pomoc.
Dodano po 1 godzinie 15 minutach 9 sekundach:
Temat do zamknięcia a sprawa wygląda tak: oznaczenie zwrotnic jest takie samo 4F0258 ale różnicą się średnią otworu na łożysko, jest 85mm - wersja zwykła 3.0 TDI i 92mm wersja wzmocniona (np. sline). Oczywiści u mnie jest 92mm, koszt zamiennika 700zł, 1300 zł te co idą na pierwszy montaż w ASO cena po rabatach 2850 zł.