Sprężyny S-line a6 c6 2.7 tdi - oznaczenia
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 BMK 224KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Sprężyny S-line a6 c6 2.7 tdi - oznaczenia
Koledzy, gorąca prośba czy ktoś z was ma dostęp do informacji na temat oznaczeń kolorów sprężyn s-line do 2.7 tdi/3.0 tdi ? Ewentualnie moglby zerknąć do siebie i podzielić się ta informacja ? Byłbym bardzo wdzięczny .
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: ŁUKASZ
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
mat1324, kropki i ich kolory to odpowiednik klasy wagowej
mam kolory i odpowiadające im klasy wagowe, nr oryginałów a ceny też mogę podać jeśli ktoś jest zainteresowany, więc nie udało Ci się przycwaniakować
a dane mam opracowane na podstawie dokumentacji technicznej wydanej przez Audi AG 
Klasę wagową z wlepki można sobie zczytać, a mając klasę wagową to już bardzo łatwo sobie znaleźć resztę, ale ja to zebrałem w jeden plik dla tylnych sprężyn i jeden dla przednich z podziałem na zawieszenia 1BA, 1BE, 1BV.
Ale skoro wiesz lepiej to możemy uznać, że jesteś taki wspaniały, że tylko Ty to masz

Klasę wagową z wlepki można sobie zczytać, a mając klasę wagową to już bardzo łatwo sobie znaleźć resztę, ale ja to zebrałem w jeden plik dla tylnych sprężyn i jeden dla przednich z podziałem na zawieszenia 1BA, 1BE, 1BV.
Ale skoro wiesz lepiej to możemy uznać, że jesteś taki wspaniały, że tylko Ty to masz

A6 C6 3.0TDI quattro z wydechem by Street Lane Garage