Witam,
Panowie chcę trochę obniżyć swoje wozidło. Obecnie mam 1BA, chciałbym dać niżej około 3 cm. Mógłbym kupić zawieszenie 1BV lub 1BE, ale wiadomo jak to jest z używkami.
Gwintu nie chcę, przerabiałem to w poprzednich autach i mam dosyć ciągłego latania wokół auta i skręcania raz w dół, a raz w górę. Zastanawiałem się nad samymi sprężynami, ponoć Eibachy są wystarczające. Nie wiem tylko jaki je dobrać, aby tył i przód podobnie usiadły.
Może macie jakieś fotki z takimi zestawami, to bym prosił o wklejanie.
Może też macie coś do polecenia, jakiś fajny zestaw?
pozdrawiam
Sprężyny do A6C6 Avant 2.0 TDI
Zastanawiałem się nad samymi sprężynami, ponoć Eibachy są wystarczające.
ja mam i jestem zadowolony auto troszkę siadło
bo na alegroszu nie wszyscy wiedzą do jakiej wagi sprzedają 
ja mam i jestem zadowolony auto troszkę siadło
najlepiej dobrać na stronie eibach pod twoje auto ja tak zrobiłemgrzes283 pisze:Nie wiem tylko jaki je dobrać, aby tył i przód podobnie usiadły

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzesiek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Ładnie siedzi, ale mam wrażenie, że przód jest nieco wyżej.....chyba że kąt ujęcia tak przekłamuje.
[ Dodano: 2017-03-12, 19:54 ]
Panowie, doczytałem gdzieś, że przy eibachach - 30 powinno się wymienic amorki na 1BE lub 1BV.
Ja mam obecnie 1BA, a one ponoć nie pracują jak należy przy eibachach i szybciej umierają. Do tego auto nurkuje i się źle prowadzi.......proszę Was o poradę, bo nie wiem co zrobić
[ Dodano: 2017-03-12, 19:54 ]
Panowie, doczytałem gdzieś, że przy eibachach - 30 powinno się wymienic amorki na 1BE lub 1BV.
Ja mam obecnie 1BA, a one ponoć nie pracują jak należy przy eibachach i szybciej umierają. Do tego auto nurkuje i się źle prowadzi.......proszę Was o poradę, bo nie wiem co zrobić