Jakie amortyzatory?
mam to samo zawieszenie co ty hipo i szykuje sie do wymiany. ja raczej zdecyduje sie na amortyzatory sachs tourning na przod i tyl to bedzie to samo co sprzedaja w aso bo przeciez audi swoich amorkow nie robi.net przeszukalem i widze tylko sachsy do zawieszenie sportowego wiec innej opcji najprawdopodbnie nie ma. jesli chcesz sie zdecydowac na aso to wcyhodzi 2x 900zl plus 2x700zl na zamowienie bo w pl ich nawet nie ma:)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Koledzy,
3 sztuka sachs'a która również pukała pojechała do Niemiec za pomocą przedstawiciela ZF w Polsce.
Już nie wytrzymałem i miałem dość kolejnej reklamacji w IC więc ich ospamowałem (ZF-Sachs Polska) i się mną zainteresowali.
Niemcy sprawdzili amortyzator i stwierdzili jego uszkodzenie, teraz oddaje lewą sztukę która nie pukała i za 2 szt. mają mi oddać pieniądze.
Z tego co słyszałem Audi zmienił dostawce i nowe amortyzatory z ASO są już marki Bilstein, a nie sachs...
Właśnie zastanawiam się nad amortyzatorami bilstein albo kupię w ASO, niestety za 2 szt. wyjdzie 700 zł dopłaty
3 sztuka sachs'a która również pukała pojechała do Niemiec za pomocą przedstawiciela ZF w Polsce.
Już nie wytrzymałem i miałem dość kolejnej reklamacji w IC więc ich ospamowałem (ZF-Sachs Polska) i się mną zainteresowali.
Niemcy sprawdzili amortyzator i stwierdzili jego uszkodzenie, teraz oddaje lewą sztukę która nie pukała i za 2 szt. mają mi oddać pieniądze.
Z tego co słyszałem Audi zmienił dostawce i nowe amortyzatory z ASO są już marki Bilstein, a nie sachs...
Właśnie zastanawiam się nad amortyzatorami bilstein albo kupię w ASO, niestety za 2 szt. wyjdzie 700 zł dopłaty

-
- Forum Audi A6 / A7