Ale do sedna od niedzieli jestem posiadaczem A6 c5 z 1997 z silnikiem 2.4 V6 o mocy 165 kucykow przebieg ma na dzien dzisiejszy 254 tys. i wlasnie podczas powrotu do domu od poprzedniego wlasciciela przy skrecie w lewo zaczelo cos wyc - piszczec za prawej strony ale tylko kiedy tyl byl obciazony na tylnej kanapie 2 opony plus felgi i bagazniku tez 2 szt.nie wiem co to moze byc bo tego objawu nie ma kiedy jade sam lub w 2 osoby

Nadmienie ze wszystkie tarcze i klocki sa do wymiany nie ze wzgledu na zuzycie ale ze wzgledu na rdze heh czy to moze byc powodem samochod obecnie posiada oponki 195/65/15 a na letnie to 235/35/17 z czego 2 szt lenich sa po bokach calkiem zjechane czy ,oze byc to przyczna usterki a konkretnie czy poprzedni wlasciciel smigajac na tych lacka mogl cos uszkodzic w awieszeniu lub cos podobnego ? Prosze piszcie wszystko co wiecie i co mozecie doradzic bo to moje 1 Audi a wczesniej smigalem BMW a nie chcial bym zawiesc sie na Audi bo po kilkuset km jestem poprostu oczarowany tym wozem podrawiam i czekam na jaka kolwiek pomoc