Chce wymienic wahacze w mojej sce by było wszystko tip top mowa oczywiscie o wachaczach firmy Lemforder tylko nie moge takich zlokalizowac na allegro gdzie byloby napisane ze sa przeznaczone do s6 ..... :roll: rozumiem ze z a6 nie pasuja??pomozcie mi namierzyc wlasciwe :-P dzieki
[S6 C5] wahacze Lemforder
-
radek_s4
- Forum Audi A6 / A7

[S6 C5] wahacze Lemforder
Czesc
Chce wymienic wahacze w mojej sce by było wszystko tip top mowa oczywiscie o wachaczach firmy Lemforder tylko nie moge takich zlokalizowac na allegro gdzie byloby napisane ze sa przeznaczone do s6 ..... :roll: rozumiem ze z a6 nie pasuja??pomozcie mi namierzyc wlasciwe :-P dzieki
< Nigdy nie jedż szybciej ..
.. niż Twój anioł stróż potrafi latać >
-
teodor2424
- Forum Audi A6 / A7

-
SANT0
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Santos
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Powiem ci kolego ze to jest to samo i tylko Lemfordera kupuj różnica jest tylko i wyłacznie w swożniu długiego wachacza tego gdzie jest zamocowany amortyzator występuja 2 średnice mniejsza i wieksza.Na allegro jest czlowiek co ma komplet za 1100 albo 1200 zł nie wiem za ile ma teraz sam od niego brałem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nigdy nie jeżdze szybciej niż widzę...
-
radek_s4
- Forum Audi A6 / A7

goly191 pisze:tylko pamiętajmy że to nie oriSANT0 pisze:Na allegro jest czlowiek co ma komplet za 1100 albo 1200 zł nie wiem za ile ma teraz sam od niego brałem.co za problem zdjąć koło i odczytać numery, jeżeli takowe jeszcze są, wówczas można porównaćradek_s4 pisze:pomozcie mi namierzyc wlasciwe :-P dzieki
to sa oryginaly kupowalem je do poprzedniej a6 i zanim ją sprzedalem zrobilem prawie 30 tys km na nich majac założone 20" felgi i nadal byly w niezlym stanie nic sie nie działo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
< Nigdy nie jedż szybciej ..
- goly191
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 Forum
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Skrzynia: Manual
śledziłem je wahacze bardzo długo i niestety nie było to ori, jednoznacznie było widać po numerach, chyba że od innego kolesia kupiłeśradek_s4 pisze:to sa oryginaly kupowalem je do poprzedniej a6
były kiedyś po 899zł jak euro stało 3zł, pózniej 999zł, 1099 a teraz już nie wiem
były to LMO z Turcji, było na forum o nich, ale pewnie lepsze i tak od wielu słabych firm
- goly191
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 Forum
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Skrzynia: Manual
co tu dużo mówić, gadka dotyczy tej aukcji
http://www.allegro.pl/item730761186_wah ... _wawa.html
było tyle razy na forum, że naprawdę nie chce mi się ponownie tego opisywać
jedno co wiadomo, lepsze to niż inny no name, jedynie Febi
http://www.allegro.pl/item730761186_wah ... _wawa.html
było tyle razy na forum, że naprawdę nie chce mi się ponownie tego opisywać
jedno co wiadomo, lepsze to niż inny no name, jedynie Febi
-
teodor2424
- Forum Audi A6 / A7

Dziwne, że czytałem o użytkowniku _carde_ na forum Vw passat wiele rożnych opinii ale stwierdzono ostatnio że niestety nie sprzedaje oryginałów.
ja kupiłem nieco drożej od użytkownika JarekC1978 i mam je zalożone.
Zobaczymy jak się spisza za 30kkm, ale jak porównywałem z moimi oryginałami na aucie to identyko to samo tyle że znaczi CCCO zmazane.
ja kupiłem nieco drożej od użytkownika JarekC1978 i mam je zalożone.
Zobaczymy jak się spisza za 30kkm, ale jak porównywałem z moimi oryginałami na aucie to identyko to samo tyle że znaczi CCCO zmazane.
Powiem tak firma Lem....der produkuje te wahacze dla Audi i jest to oryginał w 100%, bo sam kupowałem te wahacze w firmie Intercars i miały zeszlifowany znaczek 4 pierścieni Audi lekko prześwitywał więc mam pewność że firma Lem...der produkuje to dla Audi.
Na chwile obecną zrobiłem ponad 30 tyś km i są idealnym stanie:)
Na chwile obecną zrobiłem ponad 30 tyś km i są idealnym stanie:)