[ A6 C5 Allroad] Wahacz dolny prawy przedni Allroad C5
[ A6 C5 Allroad] Wahacz dolny prawy przedni Allroad C5
Witam, zakupiłem na aukcji Allegro http://allegro.pl/oryginalny-wahacz-dol ... 32510.html
taki o to wahacz. Zakład w którym miał zostać wymieniony stwierdził, iż jest to nieprawidłowy wahacz. Ponoć ma całkiem inny kształt jak od tego który teraz tam siedzi.
Skontaktowałem się ze sprzedającym i odesłałem go. Zaproponował mi wymianę na jeszcze inny ( różnica tylko w wymiarach stożka) - ale z tego co mi powiedzieli to i ten się nie nada.
Czy ktoś wymieniał już ten wahacz, jaki będzie odpowiedni ? Nie posiadam żadnych oznaczeń z tego który jest zamontowany w tej chwili.
Może jest spec, który posiada informacje o rodzajach wahaczy do Allroad C5 2000r, 2,5TDI AKE (MTM).
taki o to wahacz. Zakład w którym miał zostać wymieniony stwierdził, iż jest to nieprawidłowy wahacz. Ponoć ma całkiem inny kształt jak od tego który teraz tam siedzi.
Skontaktowałem się ze sprzedającym i odesłałem go. Zaproponował mi wymianę na jeszcze inny ( różnica tylko w wymiarach stożka) - ale z tego co mi powiedzieli to i ten się nie nada.
Czy ktoś wymieniał już ten wahacz, jaki będzie odpowiedni ? Nie posiadam żadnych oznaczeń z tego który jest zamontowany w tej chwili.
Może jest spec, który posiada informacje o rodzajach wahaczy do Allroad C5 2000r, 2,5TDI AKE (MTM).
-
- Forum Audi A6 / A7
hmmm, sprawdziłem co nieco w katalogach i zastanawia mnie fakt, czy ten wahacz został sprawdzony poprzez VIN? o co mi chodzi, wszedłem sobie na opis tutaj - wahacz TRW. w opisie przedmiotu jest napisane: Dla aut z numerem nadwozia Od: 4B-4-091001. Może Ty powinieneś mieć jednak inny rodzaj wahacza? Bo rozumiem, że nic nie kombinowałeś z zawiechą?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jerzy
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
witam
4D0 407 151C I G byly montowane tylko do allroadow
z tym ze z koncowka C nie jest juz produkowany i oficjalnie trzeba zastosowac G razem ze zwrotnica(inny rozmiar sworznia)
ps.pasuje z a4 ale jest cienszy materialowo,wiec na wlasne ryzyko

4D0 407 151C I G byly montowane tylko do allroadow

ps.pasuje z a4 ale jest cienszy materialowo,wiec na wlasne ryzyko

allroad 3.0 ASB
allroad 2.5tdi AKE
a6 2.8Q ACK sedan
a3 8L ALH
allroad 2.5tdi AKE
a6 2.8Q ACK sedan
a3 8L ALH
może tu coś znajdziesz jeżeli chodzi o nr http://webcat-services.zf.com/index.asp ... c2_pdf.asp kliknij pod audi lemforder powodzenia
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jerzy
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AAT 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
dtrista,
jesli masz wachacz z koncowka G to napewno wszedzie dostaniesz taki bez problemu.
a jesli z C to nigdzie nie dostaniesz(jak co to mam jeden nowy z aso bo kupilem 3 szt.jak oprozniali magazyny)
pozd.
[ Dodano: 2011-09-14, 20:23 ]
![Obrazek]()
jesli masz wachacz z koncowka G to napewno wszedzie dostaniesz taki bez problemu.
a jesli z C to nigdzie nie dostaniesz(jak co to mam jeden nowy z aso bo kupilem 3 szt.jak oprozniali magazyny)
pozd.

[ Dodano: 2011-09-14, 20:23 ]
allroad 3.0 ASB
allroad 2.5tdi AKE
a6 2.8Q ACK sedan
a3 8L ALH
allroad 2.5tdi AKE
a6 2.8Q ACK sedan
a3 8L ALH