Odświeżę temat gdyż sam niestety jestem w trakcie robienia tylnego zawieszenia w moim aucie i dopiero teraz przekonałem się ile kosztuje utrzymanie Audi z quattro

. Ale pomijając już to, jeśli chodzi o tulejki to są właśnie wszystkie do dostania oprócz tej jednej z dolnego wahacza, którą na zdjęciu z przytoczonego wcześniej przez Was linku
https://www.drive2.ru/l/3615612/, oznaczono jako nr 2. Mechanik, który mi to robi również twierdzi, że tuleja nr 2 to ta sama tuleja co nr 11 jednak, kiedy osadzimy je w wahaczu zostaje między nimi mała przestrzeń, gdyż otwór na tuleje nr 2 w tym miejscu wahacza jest dłuższy niż w pozostałych. I gdy wciśniemy tuleję z jednej i z drugiej strony zostanie między nimi właśnie ta luka/przestrzeń, którą zastanawia się czy nie trzeba czymś wypełnić tzn dotoczyć jakiś pierścień itd. Jak u Was to zrobiliście i czy to może mieć wpływ na cokolwiek, jeśli ta kilku mm przestrzeń będzie między tymi tulejami? Mam nadzieję, że w miarę zrozumiałe jest to co napisałem i że ktoś zdoła odgadnąć o co mi chodzi.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2016, 16:59 przez
springieer, łącznie zmieniany 1 raz.