Zacznę od klocków, bo "żyd" mi się świeci na desce - kupiłem dziś TRW za 200PLN - z tego co wiem, to jest to Lucas???, miałem ofertę ATE, ale za prawie 300PLN i stwierdziłem, że póki co to nie wiem ile mi jeszcze tarczy zostało, więc dojeżdżę te tarcze na TRW, a potem może cały koplet wymienię na ATE

To jedno.
A drugie to szukałem wczoraj na Allegro wahaczy i.. głowa boli

Kolega mechanik polecał mi niejakiego KRAFTA za ok 550PLN - że to niby nie jest najgorsze, a w miarę tanie i pojeżdżę ok półtora do dwóch lat - a na naszych drogach wszystko inne i tak padnie niewiele dłużej...
Do tego jeden ze sprzedających powiedział mi, że do A6 po lifcie w 2001 roku taki zestaw jest inny i kosztuje ok 850 pln - Jak myślicie - PRAWDA TO JEST, że to może nie pasować??
Pytałem o Lemfordera tu i ówdzie i... taki zestaw kosztuje ponad 2kilo PLN.
Udało mi się znaleźć w AUTO LAND taki koplet firmy SWAG - ponoć to jest FEBI?? - i to za 1100 pln - to mniej więcej tyle co na Allegro.
I co myślicie - które zabawki wybrać, żeby nie przepłacić, a... trochę pojeździć??? :roll:
Wiem, że ten post został niedawno usuniety, bo... był w temacie C4, ale nadal go wrzucam po poprawieniu modelu