Oryginalność wahaczy Lemforder
Oryginalność wahaczy Lemforder
Witam
Przeglądając sponsorowane reklamy na naszym forum natknąłem się na komplet wahaczy do naszych a6:
http://expressparts.pl/wahacze/77-zesta ... 21-01.html
Czytałem sporo o wahaczach lemfordera i po pierwsze tak:
1. raczej nie są sprzedawane w oryginalnych kompletach
2. cena troszkę mi nie pasuje
Wypowiedzcie się na temat tego sklepu. Jest to wiarygodne żę te wahacze są naprawdę oryginalne?
Przeglądając sponsorowane reklamy na naszym forum natknąłem się na komplet wahaczy do naszych a6:
http://expressparts.pl/wahacze/77-zesta ... 21-01.html
Czytałem sporo o wahaczach lemfordera i po pierwsze tak:
1. raczej nie są sprzedawane w oryginalnych kompletach
2. cena troszkę mi nie pasuje
Wypowiedzcie się na temat tego sklepu. Jest to wiarygodne żę te wahacze są naprawdę oryginalne?
Damiano
No tak ale jednak ponad 1,5 tys zł dla mnie to spora suma, wiec decydując się na taki zestaw chciał bym już na nim trochę pojeździć. Napewno więcej niż 40 tys km 
A może by ktoś wyjaśnił temat oryginalności tych zeszlifowanych znaków audi?
Bo chyba te wahacze jak kupujemy jako LMD to one żadnych znaków zeszlifowanych nie mają?

A może by ktoś wyjaśnił temat oryginalności tych zeszlifowanych znaków audi?
Bo chyba te wahacze jak kupujemy jako LMD to one żadnych znaków zeszlifowanych nie mają?
Damiano
hehe to wypowiem się jako właściciel Express Parts:)). Wahacze bierzemy z Polskich hurtowni typu Fota/ Inter Team/ Gordon , któregoo wymienił kolega wyżej itp.. Zależy to od tego gdzei w danej chwili jest taniej. Jako sklep mam rabaty większe niż klient z ulicy, który wejdzie do którejś z tych hurtowni. Mogę je też sprzedać po detalu i zarobić na komplecie porządnie, jak to robią niektórzy. Sklepy internetowe rządzą się swoimi prawami i marże są na poziomie 10-15%. Na zakupione części wystawiamy fv lub paragon:) Na allegro można kupić lema po 1200 zł, ale w takie ceny już nie uwierze, chyba że spadło z tira albo ktoś kupił i nie zdąrzył wymienić:))
co do ze szlifowanych znaczków, wszsytkie górne mają zeszlifowane, VW nie może sobie pozowolić, aby znaczki zostały i sprzedawać je za połowę ceny oryginału bo sam by sobie strzelił w kolano i straciły by na tym serwisy:) w razie pytań zapraszam:)
co do ze szlifowanych znaczków, wszsytkie górne mają zeszlifowane, VW nie może sobie pozowolić, aby znaczki zostały i sprzedawać je za połowę ceny oryginału bo sam by sobie strzelił w kolano i straciły by na tym serwisy:) w razie pytań zapraszam:)
Najlepsze części, oleje Premium w najlepszych cenach. www.expressparts.pl 888-530-456 gg: 3543322
to nie temat na ceny, bo zaraz po banie dostaniemy:)
co do gwarancji, normalnie jak na wszsytko 2 lata na podstawie dokumentu zakupu i pewnie będą chceili jakiś dokument z warsztatu, gdzie były montowane. Pisze pewnie będą chcieli, bo nie miałem ani jednej reklamacji na Lemfordera:) czy to na wahacze, czy na inne elementy zawieszenia.
co do gwarancji, normalnie jak na wszsytko 2 lata na podstawie dokumentu zakupu i pewnie będą chceili jakiś dokument z warsztatu, gdzie były montowane. Pisze pewnie będą chcieli, bo nie miałem ani jednej reklamacji na Lemfordera:) czy to na wahacze, czy na inne elementy zawieszenia.
Najlepsze części, oleje Premium w najlepszych cenach. www.expressparts.pl 888-530-456 gg: 3543322