Nikt nie mówił, aby zrobić prześwitu 1.5-2.5 cm (jak co po niektóre auta w Lublinie

), ale o obniżenie w SPAM do wysokiej serii
Ja właśnie miałam ten zawias na złe drogi, a codziennie śmigam praktycznie po expresówkach i dobrych drogach z szybkimi łukami, więc duże prędkości + ten seryjny zawias to była katorga
Ustawienie mojego zawieszenia było doświadczalne -

. Po montażu gwintu od razu na Huntera na zbieżność, przejeździłam do końca zimę (w sumie to kilka tygodni). Jak założyłam letnie koła to na Huntera, 3-4 dni jazd, później opuszczanie na gwincie, znowu Hunter [choć osoba, która pierwsza opuszczała mi gwint (zanim sama zobaczyłam na czym to dokładnie polega), stwierdziła, że nie ma potrzeby robić zbieżności....

], później znowu jazda i tak ogólnie 3 razy, aż dobrałam ustawienia pod siebie. Choć nie powiem, gość robiący zbieżność nie był zachwycony tym, że poprosiłam, aby ustawił kąt pochylenia kół tylnych tak duży, bo stwierdził, że wg programu dla S6 max to 1st 30min, aby nie "jadło" tylnych opon, a przód to wiadomo, mam zwykłe wahacze, więc jak wyszło po obniżeniu auta, tak musiało bez mała zostać.