[ A6 C5 Allroad] miechy pneumatyczne z firmy LIMAK
[ A6 C5 Allroad] miechy pneumatyczne z firmy LIMAK
Cześć,
czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z regenerowanymi miechami do allroada z firmy LIMAK z Brzegu Dolnego. Wystawiają je na Allegro od pewnego już czasu.
Chodzi przede wszystkim o porównanie charakterystyki pracy ich miech do miecha fabrycznego oraz o trwałość.
Pozdrawiam,
soolek
czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z regenerowanymi miechami do allroada z firmy LIMAK z Brzegu Dolnego. Wystawiają je na Allegro od pewnego już czasu.
Chodzi przede wszystkim o porównanie charakterystyki pracy ich miech do miecha fabrycznego oraz o trwałość.
Pozdrawiam,
soolek
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam,
Jestem szczęśliwym użytkownikiem allroada C5
ze sprawnie działającym zawieszeniem- a już myślałem że jest to niemożliwe.
(raz opadał na drugim poziomie, raz trzymał na 3 poziomie i tak w kółko)
Ale do rzeczy:
jeśli chodzi o wyroby oraz obsługę to muszę stanowczo pochwalić tą firmę,
umawiam się na określoną godzinę - czas obsługi u mnie wyniósł 40 min i po sprawie.
To co mnie zaskoczyło: stary miech został przecięty przy mnie - właściciel pokazuje
przyczynę problemu - widać było malutkie dziureczki.
Z tego co się orientuję to miechy sprzedają już chyba od dwóch lat przynajmniej tak mi się wydaje
( ja swojego pierwszego zamontowałem u nich jakieś półtora roku temu).
Był to prawy przód- co do charakterystyki nie zauważyłem absolutnie żadnej różnicy między
prawą a lewą stroną (właściciel firmy zapewniał że charakterystyki są precyzyjnie dobrane do oryginału).
Następnie po roku okazało się, że puszcza lewy tył- bez wahania zregenerowałem go również u nich.
Także mam po przeciwległych stronach samochodu miechy z firmy Limak z Brzegu Dolnego
jak już wspomniałem żadnych zastrzeżeń co do ich pracy jak i pracy ogólnie całego zawieszenia.
Jak najbardziej polecam
ich stronka: regeneracja-airmatic.pl
Pozdrawiam Tadek / Poznań
Jestem szczęśliwym użytkownikiem allroada C5
ze sprawnie działającym zawieszeniem- a już myślałem że jest to niemożliwe.
(raz opadał na drugim poziomie, raz trzymał na 3 poziomie i tak w kółko)
Ale do rzeczy:
jeśli chodzi o wyroby oraz obsługę to muszę stanowczo pochwalić tą firmę,
umawiam się na określoną godzinę - czas obsługi u mnie wyniósł 40 min i po sprawie.
To co mnie zaskoczyło: stary miech został przecięty przy mnie - właściciel pokazuje
przyczynę problemu - widać było malutkie dziureczki.
Z tego co się orientuję to miechy sprzedają już chyba od dwóch lat przynajmniej tak mi się wydaje
( ja swojego pierwszego zamontowałem u nich jakieś półtora roku temu).
Był to prawy przód- co do charakterystyki nie zauważyłem absolutnie żadnej różnicy między
prawą a lewą stroną (właściciel firmy zapewniał że charakterystyki są precyzyjnie dobrane do oryginału).
Następnie po roku okazało się, że puszcza lewy tył- bez wahania zregenerowałem go również u nich.
Także mam po przeciwległych stronach samochodu miechy z firmy Limak z Brzegu Dolnego

jak już wspomniałem żadnych zastrzeżeń co do ich pracy jak i pracy ogólnie całego zawieszenia.
Jak najbardziej polecam
ich stronka: regeneracja-airmatic.pl
Pozdrawiam Tadek / Poznań
Cześć Soolek,
ja wymieniałem oba miechy z przodu na regenerowane z firmy Limak. Co prawda było to dopiero jakieś cztery miechy temu, ale nie sprawiają mi żadnych problemów.
Bardzo pozytywnie oceniam również obsługę i podejście szefa do klientów.
Generalnie polecam - jestem zadowolonym klientem i gdybym znów miał jakieś problemy z miechami, z pewnością skorzystam z tej firmy.
ja wymieniałem oba miechy z przodu na regenerowane z firmy Limak. Co prawda było to dopiero jakieś cztery miechy temu, ale nie sprawiają mi żadnych problemów.
Bardzo pozytywnie oceniam również obsługę i podejście szefa do klientów.
Generalnie polecam - jestem zadowolonym klientem i gdybym znów miał jakieś problemy z miechami, z pewnością skorzystam z tej firmy.
- jojo001
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Wymieniałem u nich przedni miech (od str. pasażera). Przy okazji wymienili mi amortyzator - bo okazało się, że uszkodzony (a wiadomo jak nietypowy jest więc to, że mieli na składzie to wielki plus). Wymiana latem 2010 r. i do dziś jest spokój. Chyba jedyny zakład co najmniej na Dolnym ÂŚląsku, który wie o co chodzi w zawieszeniu allroad-a. Polecam
!

kolego poczytaj trochę http://regeneracja-airmatic.pl/index.ph ... Itemid=100