[A6 C5 1.9Tdi] Jakie Amortyzatory
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5 1.9Tdi] Jakie Amortyzatory
Witam potrzebuje rady dotyczacej amortyzatorow mianowicie chce troche utwardzic moja Adelcie przed kupnem felg 18" ale nie wiem jakiej firmy amorki wybrac, ponoc bilstein-a sa dobre ale nie wiem czy wystarczajaco sztywne, osobiscie wolal bym nie kombinowac z gwintowanym zawieszeniem z azji za 400zl ale ok 1000zl mogl bym wydac, dlatego prosze o jakies rady, linki lub namiary :-D
-
- Forum Audi A6 / A7
carlos, 800zl z robocizna to bardzo tanio, ja liczylem zeby wyrwac dobre amorki za 1000zl+robocizna :-D myslalem ze to bedzie najtaniej jak sie da hehe
.. ale popatrze sobie też na sachs i bilstein-a, wlasciwie to wezme to co bede mial pod reka w szczecinie, oczywiscie zwoce uwage zeby byly twardsze od standartowych, bo na dzien dzisiejszy to moja adelcia kolysze sie jak amerykanski krazownik :-D
.. ale popatrze sobie też na sachs i bilstein-a, wlasciwie to wezme to co bede mial pod reka w szczecinie, oczywiscie zwoce uwage zeby byly twardsze od standartowych, bo na dzien dzisiejszy to moja adelcia kolysze sie jak amerykanski krazownik :-D
-
- Forum Audi A6 / A7
censored, a te Eibach Pro-Kit maja wysokosc standartowych czy sa nizsze? i w ogole czy moge je polaczyc a amorkami gazowymi sachs.. nie wie czy to bedzie pasowac :-D moze juz ktos ma taki komplet
[ Dodano: 2009-04-20, 19:33 ]
Moze ktos z was ma namiar na tansze kompletne zawieszenie amory+sprezyny Eibach Pro-Kit troche taniej, bo puki co znalazlem za 2700zl ciut za duzo zona mnie zabije, bo za tyle samo chce laptopa i wedlug niej laptop jest wazniejszy :-D
[ Dodano: 2009-04-20, 19:33 ]
Moze ktos z was ma namiar na tansze kompletne zawieszenie amory+sprezyny Eibach Pro-Kit troche taniej, bo puki co znalazlem za 2700zl ciut za duzo zona mnie zabije, bo za tyle samo chce laptopa i wedlug niej laptop jest wazniejszy :-D
-
- Forum Audi A6 / A7
amory na tył
chłopaki chce troszkę usztywnić moja audiczke ale nie wiem jakie amory wziąć na tył
nie chce się bawić w obniżanie ani też inne sprężyny chce tylko trochę ja usztywnić bo na standardach troche chyba buja
lubie przycisnąć i wchodzę z większą prędkością w zakrety ale z głową sie staram :P
pomóżcie prosze
nie chce się bawić w obniżanie ani też inne sprężyny chce tylko trochę ja usztywnić bo na standardach troche chyba buja
lubie przycisnąć i wchodzę z większą prędkością w zakrety ale z głową sie staram :P
pomóżcie prosze
-
- Forum Audi A6 / A7