Amortyzatory audi s6 ANk 4.2
Amortyzatory audi s6 ANk 4.2
Witam. Mam s6 2001 avant. Kupiłem z wymienionymi spreżynami od przyczepki oraz padniętymi amortyzatorami... Auto w zakrętach prowadzi się jak nysa albo żuk;/.. Sprężyny kolega znalazł mi eibach pro kit ale mam problem z amortyzatorami.. Nie interesuje mine gwint (auto rodzinne) cena kosmos też nie wchodzi w gre.. jakie amortyzatory mam kupić myślę o bilsteinie b6, ale zastanawiam się czy od zwykłej a6 będą pasowały. dzięki za info pozdrawiam
jak audi to tylko 4.2
Z tego co mi ziomek mówił to te pro kit to -30 a nie -40 seria w s to -10 chyba że się mylę czyli b6 z tego co czytałem idą w parze z tymi sprężyna mi b8 to podobno są do -40 i więcej.zależy mi na tym żeby było nie za nisko ale też nie tak wysoko jak mam teraz.. gleba nie wchodzi w grę a betonu tez bym nie chciał.. ktoś mówił ze amory i pasują nawet od zwykłej a6 tylko może być problem z funkcjonowaniem tego zawiasu
[ Dodano: 2016-02-06, 13:41 ]
Zakupiłem sprezyny h&r -30 do tego amorki koni komplet 3 tys efekt będę widział za tydzień po odbiorze auta
[ Dodano: 2016-02-06, 13:41 ]
Zakupiłem sprezyny h&r -30 do tego amorki koni komplet 3 tys efekt będę widział za tydzień po odbiorze auta
jak audi to tylko 4.2