Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Najważniejsze - chodzi mi o zawieszenie pneumatyczne przednie i tylne, z regulacją z pomocą przycisku na desce. Przeglądając wszystko co się da (lub wszystko co miałem czas i okazję przejrzeć) nie znalazłem żadnej wzmianki, jakoby w zwyczajnym Avancie nie-allroadzie występowała pełna pneumatyka. Jeżeli ktoś ma jakieś źródełka, skąd wziął tą informację, lub ma gdzieś udokumentowane auto z takim wyposażeniem, to niech pokaże, będę niezmiernie wdzięczny.
Witam.kebab tdi pisze: ↑24 lut 2022, 23:21Obydwaj wspominacie, że w C5 nie będącej allroadem występowała pneumatyka.Najważniejsze - chodzi mi o zawieszenie pneumatyczne przednie i tylne, z regulacją z pomocą przycisku na desce. Przeglądając wszystko co się da (lub wszystko co miałem czas i okazję przejrzeć) nie znalazłem żadnej wzmianki, jakoby w zwyczajnym Avancie nie-allroadzie występowała pełna pneumatyka. Jeżeli ktoś ma jakieś źródełka, skąd wziął tą informację, lub ma gdzieś udokumentowane auto z takim wyposażeniem, to niech pokaże, będę niezmiernie wdzięczny.