A6 C5 dziwny stuk
A6 C5 dziwny stuk
Witam, potrzebuje porady a mianowicie jak rusze tak szybciej z 1 potem zmiana na 2 to jest takie dziwne puknięcie na pozostałych biegach cisza. Jeśli rusze delikatnie nic nie słychać tylko w momeńcie depnięcia ostrego i co to może być zawieszenie nie stuka nie puka nawet jadąc po najgorszej trelince to puknięcie słychać po prawej stronie
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
A moze byc takowe stukanie np przez laczniki stabilizatorow z przodu???
[ Dodano: 2016-03-01, 20:39 ]
Poduszki silnika niedawno zmienialem i skrzyni jakies pare mies temu i ostatnio wyczailem wlasnie delikatne stuki przy zmianie biegow wlasnie jak tu wyzej opisane w naglowku nie zawsze jest stukniecie ale czasem cos pyknie. Niemozliwe chyba zeby to poduszka ktorakolwiek jezeli byly zmieniane kilka mies temu... Ostatnio czytalem duzo na ten temat ale poduszki u mnie chyba nie no chyba ze jakas trefna sie trafila i poszla... Nawet tego nie sprawdzalem w sumie bo niewiem jak sie sprawdza poduchy.
[ Dodano: 2016-03-01, 20:39 ]
Poduszki silnika niedawno zmienialem i skrzyni jakies pare mies temu i ostatnio wyczailem wlasnie delikatne stuki przy zmianie biegow wlasnie jak tu wyzej opisane w naglowku nie zawsze jest stukniecie ale czasem cos pyknie. Niemozliwe chyba zeby to poduszka ktorakolwiek jezeli byly zmieniane kilka mies temu... Ostatnio czytalem duzo na ten temat ale poduszki u mnie chyba nie no chyba ze jakas trefna sie trafila i poszla... Nawet tego nie sprawdzalem w sumie bo niewiem jak sie sprawdza poduchy.
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel