Panie kolego mialem to samo i mam do tej pory, swieci mi sie kontrolka od hamulca nożnego ta sama co u Ciebie, bylem u jednego mechanika, wymienil plyn hamulcowy, posprawdzal wszystkie styki, klocki hamulcowe i stwierdzil ze nie wie co to jest kazal pojechac do jakiegoś innego elektryka bo on niby nie jest elektrykiem, pojechalem do drugiego warsztatu gdzie spotkalem klubowicza Pagóra, calą deske rozkrecili, posprawdzali i stwierdzili ze uszkodzony jakiś uklad scalony na desce rozdzielczej i powiedzieli ze do wymiany cala deska z zegarami, mnie to jakoś nie przeszkadza i jeżdże z tą kontrolką bo niby mechanicznie wszystko jest OK, widocznie C4 tak mają nie jesteś pierwszy który walczy z tą kontrolką i zapewne nie ostatni, ja jak bede mial chwile czasu to i tak wymienie przednie klocki hamulcowe bo już wiele razy slyszalem ze nie można oceniac klockow tylko po wygladzie zewnetrznym, i ze może to pomóc, wiec lada dzien wymienie przednie klocki, jesli to nie pomoże bede dalej jezdzil z ta kontrolką 8-)...az sie moze w końcu zdecyduje na tą wymiane pulpitu
USUNIęTO - Regulamin Forum pkt 29!