[A6 C4 2.6] Wahacze firmy RTS...
[A6 C4 2.6] Wahacze firmy RTS...
Potrzebuję wymienić jeden wahacz i zaproponowano mi firmę RTS...
Cenowo wypada niedrogo, ale jak z jakością, może ktoś ma opinie na temat tej firmy jeśli o wahacze chodzi :?: Na forum się nie doszukałem info o firmie RTS...
pzd!
Cenowo wypada niedrogo, ale jak z jakością, może ktoś ma opinie na temat tej firmy jeśli o wahacze chodzi :?: Na forum się nie doszukałem info o firmie RTS...
pzd!
100 2.2+lpg ---> A6 2.5TDi AAT ---> A6 2.6 V6 ABC
Są samochody...i jest Audi.
Są samochody...i jest Audi.
- Hincó
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Dariox1, ja przechodzę dramat z zawiasem w C4, najpierw wahacze, potem zwrotnice z nowymi wahaczami febiego i teraz znowu się tłucze wahacz. Rozumiem że coś się posypie ale nie 3 razy na przestrzeni 35tys km! Postawie na lemfordera a jak znowu padnie po 15 tys zmieniam auto !
Pierwsze miałem dachstein czy coś takiego i jakieś 3tys pojeździł jeden a drugi 15 ale gumka pękła i mu dało radę Wg mnie loteria...
Skąd jesteś i gdzie robisz auto? Dają gwarancję? Szukam takiego naiwnego zakładu
Pierwsze miałem dachstein czy coś takiego i jakieś 3tys pojeździł jeden a drugi 15 ale gumka pękła i mu dało radę Wg mnie loteria...
Skąd jesteś i gdzie robisz auto? Dają gwarancję? Szukam takiego naiwnego zakładu

- Hincó
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Serwis o takich śrubach nie słyszał bo nie mają klluszy żeby dokręcić :lol:
Ja stosuje nakrętkę kontrującą i jest miód, samokontrujących takich nie widziałem, w serwisie to może mają śrubki 10,9 ze skokiem 1,5 które mogą czasami nie wystarczyć jak u mnie
Jak coś i daniela znalazłem po 310 a nie raz od niego kupowałem zawias do B5 i jest człowiek sprawdzony
Na forum a4 za 320 oferuje pewie sklep wiec w porównaniu do 250 za TRW/Febi nie jest źle
A miało to być auto z niezniszczalnym zawieszeniem....
Ja stosuje nakrętkę kontrującą i jest miód, samokontrujących takich nie widziałem, w serwisie to może mają śrubki 10,9 ze skokiem 1,5 które mogą czasami nie wystarczyć jak u mnie

Jak coś i daniela znalazłem po 310 a nie raz od niego kupowałem zawias do B5 i jest człowiek sprawdzony

A miało to być auto z niezniszczalnym zawieszeniem....
- Hincó
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Kupuj LMO bo się opłaca, u 'daniellossa' jest w dobrej cenie jak np febi itp a a4 rodziców górne wahacze katuje już 60 tys więc myśle że to przynajmniej leżalo koło oryginału 
Ja już 3 raz zmieniam wahacze na szczęście 'tylko' dwa i tylko 600zł ale dorosłem do LMO i mam nadzieje że pojeżdże jak a4 rodziców... :roll:

Ja już 3 raz zmieniam wahacze na szczęście 'tylko' dwa i tylko 600zł ale dorosłem do LMO i mam nadzieje że pojeżdże jak a4 rodziców... :roll: