Przeskakujący mac person
-
- Forum Audi A6 / A7
Przeskakujący mac person
Witam, wymienilem w Mac personie juz lozyskowanie i poduszke gorna, dalej przy skrecie kierownicy jest przeskok wyczuwalny na tym mocowaniu amortyzatora, co to moze byc? Wklad amora moze robic takie cuda?
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam kolege mozesz napisac jake kupiles lozysko i za ile!
Teraz na moim przykladzie; zalozylem nowe lozysko za 30zł i po 2tyg zaczeło strzelac, podjechałem na szrot i za 20zł kupilem 2 uzywane, oczywiscie rozebrałem umyłem nasmarowałem i latam juz rok czasu bezszelestnie. Zycze milej naprawy,jezeli pomogłem
Teraz na moim przykladzie; zalozylem nowe lozysko za 30zł i po 2tyg zaczeło strzelac, podjechałem na szrot i za 20zł kupilem 2 uzywane, oczywiscie rozebrałem umyłem nasmarowałem i latam juz rok czasu bezszelestnie. Zycze milej naprawy,jezeli pomogłem
lento
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam! Przestrzegam przed tanimi łożyskami kolumny za 25-30 pln. Takiego badziewia świat nie widział ... Ostatnio 3-4 razy po wymianie demontowałem zawias gdyż strzelało okazało się że dopiero po rozebraniu nowego podkreślam nowego łożyska i nasmarowaniu go smarem problem zanikł choć chyba nie do końca. W nowym łożysku smar miał wygląd kleju itp. Chyba najlepiej kupić ori...
kozi77
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam
Ja mam też problem tylko że u mnie nie do końca strzela ale mcperson kreci się skokowo dodam że łożyska wymieniłem na ruwile czy jakoś tak :P czasami przeskakuje skokowa a czasami jest cisza i nie wiem rozbierałem już trzeci raz i dalej skokowo się przekręcają nie wiem może coś źle złożyłem chyba żeby zaczekać może teflon z którego są wykonane łożyska się wytrze i pomoże czy może ktoś posiada schemat budowy naszej kolumny ? krok po kroku ?
Ja mam też problem tylko że u mnie nie do końca strzela ale mcperson kreci się skokowo dodam że łożyska wymieniłem na ruwile czy jakoś tak :P czasami przeskakuje skokowa a czasami jest cisza i nie wiem rozbierałem już trzeci raz i dalej skokowo się przekręcają nie wiem może coś źle złożyłem chyba żeby zaczekać może teflon z którego są wykonane łożyska się wytrze i pomoże czy może ktoś posiada schemat budowy naszej kolumny ? krok po kroku ?
nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie
www.ptwm.pl
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie

witam panowie tez zmienialem lozyska i bylem u kolegow mechanikow rozmawialem z nimi na ten temat lozysk i poduszek oto co mi powiedzieli jesli nawet pzrykrece poduszke tak jak byla to nie znaczy to ze kat polozenia mcpesona nie zmeni sie wiec po takiej wymianie nalezy jechach i ustawic polozenie kolumny mcperson powniewaz 1mm na pochyleniu kata pzrenosi sie nawet do 7 mm na zbieznoasci w srode bede mial juz to poustawiane wic wam odpisze co mi powiedzieli a tu mala lektura o tym http://www.zssplus.pl/transport/budowa/ ... tria.htm#1
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb8 ... 04d77.html 20 letni klamot w ktory pchasz kase i wolny czas a i tak popsuje sie cos innego hehheee