W związku z tym, że cholernie mnie irytuje zdarty panel od sterowania lusterkami i poszarpane pokrętło od świateł

Pytanie - czy ktoś może korzystał z takich usług i mógłby podzielić się wrażeniami/fotkami?
Przelot 360000, pewny i sprawdzony. Generalnie autko w porównaniu do polskich 185000-ek wygląda jak prosto z fabryki :lol: Jak bedzie ładniejsza pogoda to pstrykne coś i wstawie.Fascynat pisze:Przepraszam mwx, a to jaki masz przelot ze potrzebujesz takich zabiegów ?
Prawda, ale jak to mówią "z ku...rtyzany i tak dziewicy nie zrobisz" a studentowi :mrgreen: szkoda kasy na elementy mające poprawić wyłącznie estetykę, stąd te niskobudżetowe kombinacje.Fascynat pisze:mwx, najlepsze rozwiązanie to chyba wymiana na nowe elementy..
Plak to jest konkretne świństwo. Sylikon z plaka najbardziej szkodzi drewnianym wykończeniom - jeżeli gdzieś pojawi się jakieś mikropęknięcie lakieru to będzie penetrował.Fascynat pisze:Można też przyspieszać ich degradacje "zabezpieczając" je Plakiem..
potwierdzam moja zona załatwiła swoimi pazurkami guziki + i - klimatronik od strony pasażera w ciągu 3 miesięcy z mojej strony są nadal czarneNinja_ pisze:To raczej nie kwestia przebiegu, a nazwijmy to: "wady fabrycznej".
z tego co czytałem to przedliftowe nie maja tego problemu , no i zakładam ze nie masz długich pomalowanych paznokci jak moja wife'a (sorki za żarcik nie obraz się)tarq pisze:dlaczego mi się w żadnym aucie ani tez w a6 C5 nic nie wycierai wygląda jak nowe przy przebiegu 217000km
![]()
a fakt widziałem A6 C5 2003 rok 180.000km i zamiast plus minus miało białe plamy wytarte