Witajcie,
Moje autko ma już swoje lata więc pewne elementy wnętrza wykazują ślady zużycia.
Co mnie bardzo denerwuje, to wytarty czarny plastik przy uchwycie drzwi od strony kierowcy (konkretnie ta część, za którą się trzyma drzwi). Zresztą prawy uchwyt drzwi tylnych też ma to samo. Czy można gdzieś takie elementy kupić na wymianę?
Pozdrawiam
[A6 C5 Quattro 2.5 TDI 150 KM] Wytarty element uchwytu drzwi
-
- Forum Audi A6 / A7
Moje autko jest po lifcie i ma juz te elementy gumowane, czy Twoje tez? U mnie mialem identyczny problem. Ta matowa guma zaczela w pewnych miejscach schodzic. Denerwowalo mnie to wiec delikatnie nie rysujac plastiku po prostu usunelem cala gume z tych elementow. Mamteraz na niektorych elementach polysk, ale przynajmniej jakos to wyglada 

- gregorklinski
- Forum Audi A6 / A7
Witam!
Posiadam kompletne boczki do drzwi z mojej audiczki, ponieważ wymieniałem ostatnio całą tapicerke na skórzaną. Moje są w stanie idealnym. Dołącze foto , może Ci przypasi. Cena to ok. 100zł za sztuke, model przed liftem 1998r.
Posiadam kompletne boczki do drzwi z mojej audiczki, ponieważ wymieniałem ostatnio całą tapicerke na skórzaną. Moje są w stanie idealnym. Dołącze foto , może Ci przypasi. Cena to ok. 100zł za sztuke, model przed liftem 1998r.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.