Witajcie
Ostatnio nie wiedząc jak to się stało zauważyłem, że środkowy tylny zagłówek porusza się w pionie na metalowych sztycach. Zagłówek po prostu lata (odchyla się od pionu o jakieś 2-3cm). Coś w środku musiało pęknąć. Wiek ktoś, gdzie leży problem i jak rozebrać zagłówek?.
[Audi A6 C5] uszkodzony środkowy tylny zagłówek
- Levuss
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[Audi A6 C5] uszkodzony środkowy tylny zagłówek
Termostat--120zł
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
eddi83,
nie mam teraz pod reka siedzenia z C5 (w ogole chyba juz nie mamy na prototypowni)
ale zasada jest zawsze taka sama, w metalowe rurki wciskane sa plastikowe prowadnice, a w prowadnice wchodzi rurka od zaglowka
zorientowalem sie w siedzeniach nowszych (C7), i kurde.. to chyba jednak nei bedzie takie latwe.. bo klips, ktory trzyma prowadnice plastikowa... znajduje sie na przedniej sciance, kwadratowej rurki.. i to na dolnym jej koncu.. wiec nie wiem, czy da sie tak gleboko sribowkretem siegnac..
w najgorszym wypadku.. lekkie poluzowanie tapicerki, ogiecie pianki i dalsze grzebanie..
powodzenia
nie mam teraz pod reka siedzenia z C5 (w ogole chyba juz nie mamy na prototypowni)
ale zasada jest zawsze taka sama, w metalowe rurki wciskane sa plastikowe prowadnice, a w prowadnice wchodzi rurka od zaglowka
zorientowalem sie w siedzeniach nowszych (C7), i kurde.. to chyba jednak nei bedzie takie latwe.. bo klips, ktory trzyma prowadnice plastikowa... znajduje sie na przedniej sciance, kwadratowej rurki.. i to na dolnym jej koncu.. wiec nie wiem, czy da sie tak gleboko sribowkretem siegnac..
w najgorszym wypadku.. lekkie poluzowanie tapicerki, ogiecie pianki i dalsze grzebanie..
powodzenia