[Audi A6 C5] Uchwyt na telefon
[Audi A6 C5] Uchwyt na telefon
Witam wszystkich,, niedawno zakupiłem ładniutką A6 C5 i teraz chciałbym do niej kupić sobie uchwyt na telefon ( może to być także uniwersalny uchwyt i na komórke i na GPS ). Podstawowe pytanie do was, czy lepiej kupic taki na przyssawkę do szyby czy może jakiś niewiem przykręcany ? jaki jest praktyczniejszy , może jakieś sugestie ? pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Ja mam taki na szybe na przyssawkemontaz i demontaż 5s łatwo szybko i przyjermnie. Wg mnie 100 razy lepszy niz kaleczenie deski jakimis uchwytami. Ja go uzywam bo mam navi w telefonie.
Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
z obserwacji i doświadczenia podpowiem że lepiej sprawuje się uchwyt przyssawkowy na szybę ponieważ te na nawiew po pierwsze obciążają nawiew po drugie zasłaniają go a ciepło nie sprzyja działaniu procków w telefonach po trzecie szpecą wnętrze ale to według mnie a na szybę jak wybierasz to weź taki z grubym ramieniem nie ma drgań podczas jazdy a wierz mi nic tak nie wkurza jak drgający uchwyt i podskakujący telefon pozdrawiam
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

polecam cos w stylu tego. Mozna do niego dokupic rozne koncowki. A ta co jest w kompolecie sprawdzila mi sie z kilkoma modelami nokii i iPhonami.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Polecam ten uchwyt co podał link kolega Bombee wyżej używam tego modelu i jest spoko bardzo stabilny
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.