[A6 C5] telefon w podłokietniku
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[A6 C5] telefon w podłokietniku
Jak wymontować telefon z podłokietnika, a raczej podstawkę od niego.
Niby prosta sprawa 4 wkręty są, ale przy próbie odkręcenia ich krecą się tylko wokół własnej osi i nie można ich wykręcić. Czy ktoś uporał się z tym już, jeśli tak to w jaki sposób.
pozdr
Niby prosta sprawa 4 wkręty są, ale przy próbie odkręcenia ich krecą się tylko wokół własnej osi i nie można ich wykręcić. Czy ktoś uporał się z tym już, jeśli tak to w jaki sposób.
pozdr
-
- Forum Audi A6 / A7
podlokietnik jest oryginalny audi
mocowanie na telefon jest na 4 zawiasach po zwolnieniu przycisku blokady wyskakuje on z podlokietnika na zewnatrz ps podlokietnik jest z wersji po liftowej
trzyma sie na 4 srubkach byc moze jest jakies specyficzny sposob ich odkrecania gdyz moze maja blokade przed ich przypadkowym odkrecaniem podczas pracy podczas wysuwania
mocowanie na telefon jest na 4 zawiasach po zwolnieniu przycisku blokady wyskakuje on z podlokietnika na zewnatrz ps podlokietnik jest z wersji po liftowej
trzyma sie na 4 srubkach byc moze jest jakies specyficzny sposob ich odkrecania gdyz moze maja blokade przed ich przypadkowym odkrecaniem podczas pracy podczas wysuwania
- erick
- Forum Audi A6 / A7
zchrobot, pomiędzy wyściółką, a obudową plastikową podłokietnika znajdują się takie metalowe okrągłe uchwyty (coś jak nakrętka), w które wkręcone są śruby mocujące stelaż pod telefon. Musisz delikatnie dostać się tam odchylając wyściółkę i przytrzymać np. cążkami te "nakrętki", bo to one wraz ze śrubami się obracają.
A tak na marginesie, nie będę kolegom zchrobot i tomkom1 wcinał się w interesy, ale jakby jeszcze ktoś chciał kupić taki stelaż to również mogę sprzedać.

A tak na marginesie, nie będę kolegom zchrobot i tomkom1 wcinał się w interesy, ale jakby jeszcze ktoś chciał kupić taki stelaż to również mogę sprzedać.

<quattro>
-
- Forum Audi A6 / A7
będę próbował zatem dzięki za infoerick pisze:zchrobot, pomiędzy wyściółką, a obudową plastikową podłokietnika znajdują się takie metalowe okrągłe uchwyty (coś jak nakrętka), w które wkręcone są śruby mocujące stelaż pod telefon. Musisz delikatnie dostać się tam odchylając wyściółkę i przytrzymać np. cążkami te "nakrętki", bo to one wraz ze śrubami się obracają.![]()
Podepne sie pod temacik jesli mozna :D z tym ze ja chce taki telefon zamontowac: http://allegro.pl/podlokietnik-audi-a4- ... 73532.html
Co potzrebuje i jak dokladnie to zrobic? Widac na zdjeciach ze kabel konczy sie zaraz przy samym podlokietniku wiec domniewam ze kabelek bedzie potrzebny na bank :D
POZDRO
Co potzrebuje i jak dokladnie to zrobic? Widac na zdjeciach ze kabel konczy sie zaraz przy samym podlokietniku wiec domniewam ze kabelek bedzie potrzebny na bank :D
POZDRO